1. Homepage
  2. Afdelingen

Afdeling 11 - Zuid-Holland Noord

Fotobond | Afdeling 11 Zuid-Holland Noord


bestuur

Programma Afdeling 11

Op zaterdagmiddagen is er in Delft in HuisKinesis, Voorstraat 86 na 15.00 uur een fotografencafé.

Donderdag 24 januari 2019: Algemene ledenvergadering bij FLV in Leidschendam, Molenpad 2A. Aanvang 20.00 uur.

Maandag 18 februari 2019: Afdelingswedstrijd Series bij Daguerre in Leiderdorp (Van der Marckstraat 19, in het buurtcentrum Zijlkwartier).

Nieuwe fotoclub: het Fotografennetwerk Groene Hart

Afdeling 11 heeft een nieuwe club: het Fotografennetwerk Groene Hart, met vestigingsplaats Gouda. De contactpersoon is te bereiken onder familiehoudijk@hetnet.nl.

Voor alle fotoclubs per afdeling, klik hier.

Exposities en lezingen

Heb je een expositie of lezing die je op de website wilt plaatsen? Stuur dan een e-mail met de informatie naar redactie.afd11@fotobond.nl. Die zorgt ervoor dat de informatie in de agenda terecht komt. Vergeet niet een leuke foto mee te sturen. Affiches plaatsen we in principe niet. Die zijn vaak slecht leesbaar en de informatie is dan vaak moeilijk terug te vinden.

Fotoclubs in de Afdeling

De fotoclubs waarvan het clubnummers beginnen met 11 vallen binnen de Afdeling 11 Zuid-Holland Noord. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle clubs. 

Afdelingswedstrijd series 2019


Afdelingswedstrijd series 2019 (of Vijf foto's met Samenhang) voor een nominatie voor deelname aan Foto Nationaal 2019 van de Fotobond.      

Let op:

  • Onderwerp en formaat zijn vrij.
  • De foto's dienen de maximummaat van 40x50 cm echter niet te overschrijden met een maximale dikte van 3 mm per foto. Dit in verband met het transport van de foto's naar de jury.
  • De foto's worden getoond op een fotobok en dienen stevig te kunnen blijven staan.                                                                                                                
  • De inzendingen mogen andere inzendingen niet kunnen beschadigen en dienen vergezeld te zijn van het volledig ingevulde inschrijfformulier. Indien hieraan niet voldaan is, behoudt het bestuur zich het recht voor betreffende foto's niet over te dragen aan de jury. > download het inschrijfformulier
  • Voor de winnaar is er een cadeaubon.

Inleveren van de foto’s tijdens de Algemene Ledenvergadering van Afdeling 11 op 24 januari 2019, bij de FLV, Molenpad 2A in Leidschendam of eerder bij de bestuursleden na samenspraak met het betreffende bestuurslid van Afdeling 11.

De fotobespreking van de Afdelingswedstrijd zal worden gehouden op maandag 18 februari 2019 bij fotoclub Daguerre in Leiderdorp, Van der Marckstraat 19, in het buurtcentrum Zijlkwartier.
Aanvang 20.00 uur.   

Er is een parkeerterrein aan de Van der Marckstraat voor het gebouw en er is parkeergelegenheid aan de andere kant van het gebouw aan de Simon Ouwerkerkstraat. Dit laatste vraagt een aanrijroute via de Splinterlaan.