1. Homepage
  2. Afdelingen

Afdeling 11 Zuid-Holland Noord

Afdeling Elf

Zuid-Holland Noord


bestuur

Fotobespreking Afdelingswedstrijd

De fotobespreking van de Afdelingswedstrijd '3 losse foto’s' zal worden gehouden op woensdag 15 november 2017 bij Fotoclub De Haagse, Wapserveenstraat 507 (hoek Hoogeveenlaan), 2545 KX te Den Haag. Aanvang 20.00 uur.

Drie Wedstrijdfoto’s per deelnemer en de hieronder vermelde inschrijfgegevens inleveren op 15 november tot uiterlijk 19.45 uur.

Inschrijfgegevens Afdelingswedstrijd 3 losse foto's 2017

  • Naam fotograaf
  • Fotobond-nummer
  • Fotoclub
  • E-mailadres fotograaf

We verwachten dat de inzenders persoonlijk aanwezig zijn bij de bespreking. Terwijl de jury de foto’s beoordeelt, verzorgt ons persoonlijk lid Marcel Batist een AV-programma.
Het onderwerp van de drie 'losse' foto's - dus zonder samenhang - is vrij, evenals het formaat. Het maximale formaat is 40 x 50 cm. De winnaar krijgt een cadeaubon.
Let op: De inzendingen mogen andere inzendingen niet kunnen beschadigen en dienen vergezeld te zijn van de volledig ingevulde inschrijfgegevens (download hiervoor het Word-document hieronder). Indien hieraan niet voldaan is, behoudt het bestuur zich het recht voor betreffende foto's niet over te dragen aan de jury.
Download hier het Word-document waarin je de inschrijfgegevens kunt invullen
Zet op de achterkant van de foto’s uw naam, Fotobond-nummer en de naam van uw fotoclub en geef aan wat de bovenkant van de foto is.


/documents/96/AFD-11-INSCHRIJFGEGEVENS_Afdelingswedstrijd_3_losse_fotos_2017.docx


Met vriendelijke groeten,

Annemieke Ebbink, secretaris Afdeling Elf
september 2017

Programma Afdeling Elf 2018


Op maandag 5 februari 2018 de Afdelingswedstrijd Series die besproken wordt door jurylid Rob Agterdenbos, bekend van zijn rubriek in In Beeld, bij fotoclub Daguerre in buurtcentrum Zijlkwartier, Van de Marckstraat 19, Leiderdorp. 

Aanvang 20.00 uur.

 

Op maandag 12 februari 2018 een presentatie door Maarten Corbijn over zijn activiteiten op het vlak van fotografie, film en het schrijven daarover bij de Leidschenveense Fotoclub, Harriët Freezerhof 201 in Den Haag. De avond begint om 20.00 uur.

Deze avond is opengesteld voor de leden van Afdeling Elf.

 

Op donderdag 26 april 2018 in ’s-Gravenzande bij DFG een Afdelingsavond over Sportfotografie door BMK Marcel van der Looij. Adres:  Bibliotheek,  Zandeveltplein 26, 2692 AC, ’s-Gravenzande. I.v.m. openingstijden van de bibliotheek is de ingang is aan de achterkant van het gebouw aan de Zandeveltweg.

De avond is opengesteld voor leden van Afdeling 11 en begint om 20.00 uur

Exposities en lezingen

Heb je een expositie of lezing die je op de website wilt plaatsen? Stuur dan een e-mail met de informatie naar redactie.afd11@fotobond.nl. Die zorgt ervoor dat de informatie in de agenda terecht komt. Vergeet niet een leuke foto mee te sturen. Affiches plaatsen we in principe niet. Die zijn vaak slecht leesbaar en de informatie is dan vaak moeilijk terug te vinden.

Fotoclubs in de Afdeling

De fotoclubs waarvan het clubnummers beginnen met 11 vallen binnen de Afdeling 11 Zuid-Holland Noord. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle clubs. .