Afdeling 11 Zuid-Holland Noord

Deze afdeling wordt gevormd door fotoclubs in de regio Zuid-Holland Noord.
Klik hier voor een overzicht van de aangesloten fotoclubs.

Met uw fotoclub lid worden van de Fotobond? U bent van harte welkom!
> klik hier voor meer informatie.

bestuur

AGENDA 2021

Woensdag 12 mei: Afdeling 11 wil aandacht geven aan abstracte fotografie. Iris Depassé houdt een inleiding via Zoom voor maximaal 100 inloggers.

Woensdag 23 juni 2021 is er een digitale fotobespreking voor een gelimiteerd aantal deelnemers en toehoorders. Nadere gegevens volgen.

Uitslag Afdelingswedstrijd Series 2021

Voor alle leden van Afdeling 11 organiseerden wij ook dit jaar de wedstrijd Series of Foto’s met samenhang. Het onderwerp was vrij, dus naar eigen keuze van de fotograaf.

Op 1 april vond via Zoom de bespreking plaats van de foto's met zo'n 59 inloggers en werd de uitslag bekend gemaakt. Jurylid Hans Brongers gaf eerst aandacht aan een negental series die hem bij de beoordeling speciaal waren opgevallen en waarvoor hij tips had om tot een beter resultaat te komen. Daarna kwamen de series die een nominatie kregen voor deelname aan Foto Nationaal 2021 aan bod. Zeven series behaalden een vierde plaats en dan waren er nog nummer 3, 2 en 1.
> download hier het uitgebreide bespreekverslag van Hans

Marja Verbaan werd derde, Fons Bitter tweede en winnaar van de cadeaubon met de eerste plaats is Gerda Hanemaaijer.
Een gedeelde vierde plaats is er voor Boudewijn Swanenburg, Wil Groen, Gerard Hol, Marcel Einerhand, Jos Arents, Hans Loos en Bianca van Soest.
Deze tien genomineerden krijgen van onze penningmeester Paul Korving een oorkonde toegestuurd.

Onze gelukwensen aan de genomineerden en de winnaar van deze Afdelingswedstrijd.

Van de bespreking is een opname gemaakt en dit is de link om die te kunnen terugkijken:
Passcode: hd0g5z^F

Exposities en lezingen

Heb je een expositie of lezing die je op de website wilt plaatsen? Stuur dan een e-mail met de informatie naar redactie.afd11@fotobond.nl. Die zorgt ervoor dat de informatie in de agenda terecht komt. Vergeet niet een leuke foto mee te sturen. Affiches plaatsen we in principe niet. Die zijn vaak slecht leesbaar en de informatie is dan vaak moeilijk terug te vinden.