Gratis lenzenproeverijen voor clubs en leden van de Fotobond

Altijd al de nieuwste SIGMA objectieven willen uitproberen? Bezoek dan een van de lenzenproeverijen die SIGMA in samenwerking met de Koninklijke Fotobond organiseert.

Tijdens één van de lenzenproeverijen kun je diverse lenzen zien, voelen en op je eigen camera testen. Tijdens een lenzenproeverij krijg je de unieke kans om alle objectieven*) uit SIGMA's Art, Contemporary of Sports lijn uit te proberen.

*) Objectieven beschikbaar in Canon EF, Nikon F, Sony E-mount, L-mount, Fujifilm X-mount (slechts 4 objectieven). Voor de Nikon Z of Canon R camera’s kunnen de objectieven gebruiken i.c.m. de mount adapter.

sigma showroom.jpg

In de grote showroom kunnen de lenzen in de praktijk worden getest. Daarnaast is er een groot dakterras waarop fotografen de lenzen kunnen testen op de omliggende gebouwen, of b.v. de autofocussnelheid van telelenzen kunnen testen op passerende auto’s. Ook is er de mogelijkheid – afhankelijk van het weer – om in de buurt van het SIGMA pand met een groepje fotografen buiten te fotograferen.

Aanmelden kan per fotoclub (max. 8 fotografen per avond) of individueel via pr@fotobond.nl. Geef voorkeur voor datum op, met eventueel 2e keus.

Data 2023: 05 oktober (nog enkele plekken vrij), 30 november 2023

Tijdstip: van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Locatie: SIGMA , De Bouw 1B, 3991 SX Houten.

Vergeet niet om je eigen camerabody mee te nemen om jouw favoriete lens uit te kunnen proberen!