1. Homepage
  2. Afdelingen

Afdeling 08 Noord-Holland Noord

Afdeling NulAcht

Fotobond | Afdeling 08 Noord-Holland Noord


bestuur

Geertruud Strooper, voorzitter
Hetty Mellink, secretaris
Andries Koens, penningmeester
Leen van Nieuwenhuijzen, opleidingscoördinator

Foto van de maand

Exposities en lezingen

Heb je een expositie of lezing die je op de website wilt plaatsen? Stuur dan een e-mail met de informatie naar de webredacteur van de Afdeling: redactie.afd08@fotobond.nl. Die zorgt ervoor dat de informatie in de agenda terecht komt. Vergeet niet een leuke foto mee te sturen. Affiches plaatsen we in principe niet. Die zijn vaak slecht leesbaar en de informatie is dan vaak moeilijk terug te vinden.

Informatie

Heeft u informatie die u op deze pagina wilt plaatsen neem dan contact op met redactie.afd08@fotobond.nl.

Cursus Fotobespreken 2017-2018

De Afdeling Noord-Holland-Noord organiseert dit seizoen wederom de cursus Fotobespreken van de Fotobond. Het fotobespreken is een van de belangrijkste activiteiten binnen een fotoclub. De leden nemen hun foto’s mee om er een goed oordeel over te krijgen waar ze wat mee kunnen. Aan opmerkingen zoals ‘vind ik mooi’ en ‘ik heb er niks mee’ heeft de fotograaf niet zoveel. Aan de hand van de vier pijlers uit het lesboek leer je hoe je binnen je club het bespreekproces kunt verbeteren. De docent is een mentor van de Fotobond. Het lesboek Over Foto’s Gesproken is speciaal voor deze cursus geschreven en dient u zelf aan te schaffen.

 

Cursus informatie:

Lesavonden: 11 oktober 2017, 22 november 2017, 24 januari 2018, 21 maart 2018

 Locatie: Ontmoetingscentrum De Brink, Middenweg 168 Heerhugowaard.

 De deur is om 19:15 open. De les duurt van 19:30 tot 22:00 uur. 

De Fotobond subsidieert deze cursus. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en bedragen ± € 35,- Het lesboek kunt u via de website van de Fotobond bestellen: : https://fotobond.nl/voor-leden/aanbiedingen/cds-dvds-en-fotoboeken/boek2/
Het kost € 19,- inclusief verzendkosten.

 U kunt zich opgeven bij de opleidingscoördinator van de Afdeling: Leen van Nieuwenhuijzen. E-mail: opleidingen.afd08@fotobond.nl. A.u.b. ook uw Fotobond nummer doorgeven.