1. Homepage
  2. Afdelingen

Afdeling 12 Zuid-Holland Zuid

Afdeling Twaalf

Fotobond | Afdeling 12 Zuid-Holland Zuid


bestuur

Joop van de Wetering fotowedstrijd

Joop van de Wetering was van 1968 tot 1979 voorzitter van Fotoklub Schiebroek. Bij zijn overlijden, in 1992, heeft hij een legaat nagelaten, met de voorwaarde een fonds op te richten dat jaarlijks een prijs zou toekennen aan een amateurfotograaf, of fotoclub, die zich in dat jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de amateurfotografie. De Stichting Joop van de Wetering (PDF)

Bekijk de uitslag van 2016 (PDF)

Voorgaande jaren
Bekijk de uitslag van 2015 (PDF)
Bekijk de uitslag van 2013 (PDF)
Bekijk de uitslag van 2012 (PDF)

Afdelingswedstrijd ‘Vijf met Samenhang’

Deze wedstrijd werd gehouden op zaterdag 29 april 2017. Een aantal van de winnaars zal uitgenodigd worden om voor de selectie van ‘Fotosalon Foto Nationaal’ in te zenden.

Reglement afdingswedstrijd 5 met samenhang 2017
Inschrijfformulier 2017
Stickers 2017

De foto’s van de eerste twintig plaatsen van 2017 en 2016 zijn hier te bekijken.

Fotofestival aan de Maas

De Afdeling organiseert dit festival. Meer informatie is te vinden op deze website.

.


Exposities en lezingen

Heb je een expositie of lezing die je op de website wilt plaatsen? Stuur dan een e-mail met de informatie naar de webredacteur van de Afdeling: redactie.afd12@fotobond.nl. Die zorgt ervoor dat de informatie in de agenda terecht komt. Vergeet niet een leuke foto mee te sturen. Affiches plaatsen we in principe niet. Die zijn vaak slecht leesbaar en de informatie is dan vaak moeilijk terug te vinden.

Fotoclubs in de Afdeling

De fotoclubs waarvan het clubnummers beginnen met 12 vallen binnen de Afdeling 12 Zuid-Holland Zuid. Kijk in de lijst van de fotoclubs en sorteer op clubnummer.