Bondsfotowedstrijd

De Bondsfotowedstrijd is een jaarlijkse wedstrijd, bedoeld uitsluitend voor fotoclubs aangesloten bij de Fotobond. Persoonlijke leden kunnen hieraan niet deelnemen. 

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar bondsfotowedstrijd@fotobond.nl.


De Bondsfotowedstrijd 2023

In het kader van het 100-jarig jubileum van het Fotografencollectief De Zutphense heeft het bestuur toegezegd de organisatie op zich te nemen.
De locatie is het prachtige en sfeervolle theater de Hanzehof in Zutphen, waar wij in 2018 ook al eens te gast waren.

Hanzehof Zuthpen

Theater en Congrescentrum de Hanzehof
Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen

Datum 23 april 2023

Aanvang 10.00 uur
Programma ntb

Het streven is dat er in het middagprogramma een optreden van een fotograaf/beeldmaker ingepast gaat worden. Dit heeft tot gevolg dat voor de gebruikelijke middagbesprekingen minder tijd beschikbaar is, daarvoor in de plaats komt dan wel een interessante spreker

Inzendperiode digitale beelden
1 februari tot 1 maart 2023

Inzendperiode foto’s 1 maart tot 15 maart 2023


Voor de toelichting BFW 2023 klik hier

Voor het Reglement BFW 2023 klik hier

Voor het Inschrijfformulier klik hier


Uitslag Bondsfotowedstrijd 2022

Joost Wensveen

Joost Wensveen - Beste foto BFW 2022


Verslag van de jury

Het vermoeden bestond dat de editie 2021 vooral last heeft gehad van de coronapandemie, ook nu lijken veel clubs nog moeite te hebben om de draad weer op te pakken en is het aantal deelnemende clubs weliswaar iets meer dan vorig jaar, maar nog lang niet zoals we het graag zouden zien. Dat is jammer, het blijft een evenement om naar uit te kijken, zoals ook door de jury in hun persoonlijke verslag wordt aangegeven. Als clubs het, zoals opgemerkt in mijn verslag van vorig jaar, de Bondsfotowedstrijd als project gaan zien en als zodanig aanpakken, ligt daar een mooie kans om leden iets te bieden en een gezamenlijk project te starten.

Dit jaar zijn de inzendingen gevarieerd als altijd en lijkt er meer zorg aan de presentatie te zijn gegeven, een goede zaak, buiten de kwaliteit van de ingeleverde werken, is ook de presentatie van belang, zoals één van de juryleden ook opmerkt; hier kunnen best punten verdient worden, of verloren gaan.

De nieuwe opzet van de bespreking maakt het hopelijk wat uitdagender en vooral leuker om deze te bezoeken. Er komen nu immers meer clubs aan bod in die openbare bespreking en dat maakt het aantrekkelijker om deel te nemen, ook staat niet om voorhand vast wie de winnaars zijn.

Voor de verslagen van de juryleden, zie hieronder.

Gert Wildering Juryvoorzitter


Jurylid - Carol Olerud

120 fotoclubs in Nederland hebben meegedaan met de Bondsfotowedstrijd dit jaar, 1,200 foto’s steeds op zes tafels geplaatst gedurende één dag, van 10u tot na 18u. Wat een klus! Maar ontzettend leuk om te doen met de mede juryleden en de geweldige organisatie van de Deventer Fotokring.

Foto’s van alle genres kwamen voorbij, zwart/wit en kleur, ook alle typen passe- partouts en zelfs Dibond en Forex. Die twee laatste zijn overbodig en niet nodig dacht ik, ik keek vooral naar de foto zelf, de techniek, compositie, kleur gebruik en inhoud. Ja, als het passe-partout erg slordig gesneden was, of de foto niet goed geplaatst was, koste dat wel een punt. Als de hele clubinzending iets hadden met de passe- partout door de post, liet ik het wel gaan, dat is buiten hun schuld gebeurt. Ik zag ook andere kleuren passe-partouts die niet goed bij de foto paste, wat jammer nou! Doe dat niet! Ga voor wit of zwart, prima! Let op de gevraagde afmeting, twee hele sterke beelden werden gediskwalificeerd!

Ik merkte dat het niet veel verschil maakte bij mijn beoordeling als een club verschillende kleur passe-partouts hadden want ik keek echt naar elke foto zelf, één voor één. Maar let wel goed op de presentatie! Een goede presentatie is belangrijk.

Alle fotografische niveaus waren aanwezig, van beginnende fotografen tot ver gevorderden fotografen, wat ook allerlei verassingen met zich meegaf! Het is leuk te zien hoe we in Nederland fotograferen.

Ook merkte ik dat ik alle soorten technieken voorbij zag komen, van slecht tot zeer goed. Foto’s waren te verscherpt wat echt niet nodig is en dat is wel jammer. Als de scherpte niet op de goede plek was of helemaal niet goed scherp was, koste dat bij mij een punt. Let ook op de chromatische aberratie, verkeerde kleurtjes/lijntjes in de foto – als ik het eenmaal zag kon ik het niet meer ‘niet’ zien. Jammer! Overbelichte of slecht doortekende donkere partijen stoorde ook. Ja, techniek kennen is belangrijk, je moet het weten en gebruiken om dan ook weer vanaf te stappen, maar de basis is toch wel belangrijk! Waar wil je dat ik naar kijk, waar gaat je foto over? Zie je een fotograaf of is het te veel een registratie, ben je origineel? Durf meer! Why not?

Verder was er heel veel moois te zien, grappige beelden, actie beelden, sport, natuur, reis fotografie, veel vogels, veel bomen, portretten, documentair foto’s en straatfoto’s – die twee laatste toch wat minder, hoe komt dat? Ook erg veel composiet beelden die in lagen over elkaar heen interessante of verwarrende beelden creëerden, abstracte beelden, sfeervolle beelden. Zo leuk om zo veel te zien!

Uiteindelijk werden alle punten opgeteld en kwam de ‘beste foto’ tevoorschijn! Complimenten, zo’n goed beeld in alle opzichten, een terechte winnaar! Wow!

Daarna hebben we even de foto’s met het meest uiteenlopende punten van de drie juryleden bekeken – hoe kan het dat we dan zo anders kijken en waarderen! Meningen verschillen. Hopelijk kunnen we tijdens onze bespreking het een en ander uitleggen.

Gefeliciteerd voor de topclubs, het is dik verdient! Al weet ik nog niet wie ze zijn, dus dat komt mooi als een verassing bij de bespreking op 3 juli.


Jurylid - Gerard Hol

Zondag 12 juni 2022 stond al een poosje met vette letters in mijn agenda, en dus met veel zin afgereisd naar Twello.

Deze editie van de BFW wordt georganiseerd door de Deventer Foto Kring, en bij aankomst was al duidelijk dat ook zij er zin in hadden, want de voorbereidingen waren in volle gang.

Er hadden 120 clubs ingestuurd voor deze editie, dus het doel was duidelijk, 1200 foto’s goed bekijken en naar waarde beoordelen, zodat iedere maker recht gedaan wordt.

Al in het eerste uur werd mij duidelijk dat het een leuke maar inspannende dag ging worden. De tafels werden door de vrijwilligers in rap tempo gevuld en gewisseld met het fotowerk van de 120 clubs.

De gemiddelde amateur fotograaf heeft toch wel een grote voorkeur voor het fotograferen van de natuur om ons heen, maar dan wel in een grote variatie, van landschappen tot macro al dan niet geabstraheerd door/of i.c.m. een creatieve bewerking.

Natuurlijk was het niet alleen natuur wat er op de tafels langskwam, alle onderwerpen kwamen wel in meerdere of mindere mate voorbij, wat het jureren ook heerlijk gevarieerd maakte. Het viel ook op dat de meeste clubs veel aandacht hadden besteed aan de presentatie en in enkele gevallen bewust bepaalde afdruk materialen hadden gekozen om hun inzending zo mooi mogelijk te presenteren.

ik heb me in ieder geval die dag geen moment verveeld en ging met een hoofd gevuld met vele mooie beelden nagenietend naar huis.


Jurylid - Marty Hermans

Het jureren zit er weer op! 120 clubs keer 10 foto’s, een hele klus! Maar eerst complimenten voor de Deventer fotokring voor het verzorgen van de logistiek. Zo’n jureer dag is een delicate dans tussen de juryleden en de vrijwilligers die telkens zorgen dat de foto’s klaarliggen. Om het nog maar niet te hebben over de administratie die gevoerd moet worden om alle scores te registreren en op te tellen. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles vlekkeloos is verlopen. Enorm respect voor de organiserende club!

Maar goed, terug naar de wedstrijd. 1.200 foto’s is een haast niet te bevatten aantal foto’s. Allemaal afgedrukt en netjes gepresenteerd is het een indrukwekkend overzicht van wat de fotoclubs in Nederland bezighoudt. Je komt onder de inzendingen dan ook van alles tegen, van de traditionele landschappen en portretten tot abstract en geënsceneerde fotografie. Het mooie van zo’n groot aantal inzendingen is dat je ook een grote diversiteit aan interpretaties van thema’s en onderwerpen tegenkomt. Dat de digitale manipulatie een vaste voet heeft gekregen binnen de amateurfotografie is wel duidelijk. Fotocollages of toevoegingen aan het beeld van structuurelementen, randen en wat al niet meer zijn geen zeldzaamheid meer.

Aan ons als juryleden de eer om al deze 1.200 foto’s te beoordelen en van een score te voorzien. Met zoveel foto’s is de tijd per foto uiteraard gering. Een foto moet er echt uitspringen om op te vallen. Een gedurfde benadering of opvallende compositie kan daarbij helpen. Je kunt je voorstellen dat met een dergelijk groot aantal inzendingen je nogal wat concurrentie hebt als maker. Gelukkig zijn er onder de inzendingen genoeg foto’s die de kracht bezitten om eruit te springen. Daar tegenover komt het helaas ook vaak voor dat een foto in eerste instantie de wow-factor lijkt te hebben maar dan bij nadere bestudering toch met wat tekortkomingen te kampen heeft. Als jurylid beoordelen we de foto’s op het geheel, daarbij speelt presentatie ook een belangrijke rol. Een foto waarbij het passe-partout te groot is uitgesneden of waarin de foto niet goed is gemonteerd kost de maker kostbare punten.

Ook is het belangrijk om foto’s met een lage resolutie niet te veel uit te vergroten.

Soms zijn er elementen aan een foto toegevoegd die uiteindelijk niet echt bijdragen aan de kracht van het beeld en soms zelfs afbreuk doen aan een foto. Ik denk dan aan een aantal gevallen waarbij er bijvoorbeeld een rand of structuurelement aan de foto is toegevoegd die eigenlijk niet nodig is en waarbij de foto al meer dan voldoende kracht had om overeind te blijven.

Daartegenover stonden de vele foto’s waarbij de maker alles tot bijna in perfectie heeft afgestemd. Als we de bondsfotowedstrijd als peilstok zien, dan staat de amateurfotografie er niet verkeerd voor. Natuurlijk zijn er niveauverschillen tussen de verschillende clubs en fotografen onderling, maar dat geeft ook de grote variëteit aan leden van de fotobond weer. Al met al jullie als deelnemende clubs en fotografen met jullie inzendingen gezorgd voor een levendige fotowedstrijd. Als jurylid heb je dan het bijkomstige voordeel dat van al deze beelden mag genieten en geïnspireerd kunt raken. En zo kijk ik dan, enigszins vermoeid, terug op een mooie dag.


Uitslag per club als pdf downloaden? Klik dan hier
Uitslag per foto als pdf downloaden?
Klik dan hier
Uitslag per club met sticker als pdf downloaden?
Klik dan hier


Om naar de inzendingen te kijken? Klik dan hier.

Naamloos document

Uitslag per club


Plaats Totaal Club Clubnr Club naam Punten per fotonummer Opmerking
1 240 1105 Leidse AFV 26 25 22 25 23 22 22 23 29 23
2 235 1678 Collectief Brabant 25 26 21 24 21 22 26 24 23 23
2 235 926 Fotokring Polderlicht 27 24 21 23 24 23 22 21 26 24
4 231 607 Fotografen Collectief De Zutphense 22 23 24 24 23 26 21 22 23 23
5 229 1218 FC De Rarekiek 25 25 23 23 24 23 20 21 22 23
6 227 1618 FG Kiekus 24 22 25 23 20 23 23 21 23 23
7 226 1601 FC Veghel 22 24 26 23 22 21 23 20 22 23
7 226 804 FC HAF Heiloo 25 22 23 22 22 23 24 21 21 23
9 225 527 FC De Schelfhorst 21 22 23 24 24 23 21 22 24 21
10 224 1114 FC '59 21 21 20 22 23 26 20 23 24 24
11 223 905 FK Uithoorn 24 21 20 23 23 21 24 23 22 22
11 223 1526 FC Dinasa 27 23 22 22 24 19 22 22 21 21
11 223 1554 FG de Huiskamer 24 24 21 20 23 23 21 21 24 22
13 222 1547 FG CreatiVision 23 24 19 24 23 22 21 24 23 19
14 221 1141 Olympus Camera Club 25 19 20 22 20 21 22 22 27 23
14 221 1631 AFV Schijndel 24 24 25 21 21 20 22 22 20 22
14 221 1782 Fotografenkollektief Reflex 19 23 22 26 23 21 21 22 19 25
17 220 704 AFC Flevo 20 24 24 20 21 22 22 23 23 21
17 220 755 FWG De VerBEELDing 25 24 20 21 22 19 20 22 23 24
17 220 709 Fotokring Eemland 23 21 23 22 21 21 21 22 20 26
17 220 825 FC Sportbeeld 26 23 23 23 25 19 20 19 20 22
17 220 1122 FC Alphoto 24 21 22 25 24 21 21 22 21 19
22 219 1014 N.A.F.V. Amsterdam 25 25 22 18 21 19 23 22 22 22
23 218 1721 FK Stein 22 21 24 18 21 23 23 25 20 21
23 218 1145 FC Diafragma 25 21 21 22 22 22 18 22 22 23
23 218 1632 FG Expressie Gemert 22 23 20 20 25 22 19 21 22 24
23 218 305 FG Meppel en Omstreken 20 23 21 21 22 20 22 23 22 24
27 217 769 FG AurorA 25 23 23 18 26 21 22 19 20 20
28 215 1573 Fotogroep Goirle 23 20 20 22 21 22 21 20 22 24
30 214 1152 De Haagse 21 23 21 22 23 20 20 21 22 21
30 214 1530 FG FoMo 23 19 21 21 23 21 23 21 20 22
30 214 624 AFC De Oude IJssel 21 21 22 22 22 21 21 20 22 22
30 214 101 AFV Daguerre 26 26 24 19 20 18 23 20 18 20
30 214 301 FC Afovera 22 22 24 20 20 20 20 21 21 24
30 214 220 FC Heerenveen 21 21 21 20 22 23 21 22 21 22
36 213 1512 FG 't Statiefje 21 17 23 25 20 18 23 23 24 19
36 213 1208 Fotoworkshop Maassluis 23 22 22 24 21 20 19 21 21 20
36 213 1611 AFC '68  Den Bosch 22 22 22 19 20 22 20 22 21 23
36 213 1147 FK Leidschendam-Voorburg 22 22 23 20 18 25 22 22 21 18
40 212 510 FC Borne 18 19 19 22 23 21 25 21 23 21
40 212 1022 Foto en Videoclub FVGVB 19 19 19 23 22 20 22 23 24 21
40 212 763 CFC Lek en Licht 23 21 22 22 21 21 19 22 19 22
40 212 127 Fotoclub Noorderlicht 19 25 25 23 20 20 23 17 19 21
44 211 1404 FG Goes 20 21 19 22 22 19 19 24 24 21
44 211 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 23 21 21 23 22 19 23 18 20 21
44 211 1607 Fotogroep Oirschot 22 18 20 24 23 21 21 21 21 20
44 211 1521 FC Dongen 23 22 20 22 22 20 21 22 20 19
44 211 1508 FC Made 19 23 21 20 19 21 19 21 25 23
49 210 1242 FC VPR 'de Klinker' 20 20 21 22 24 20 18 21 21 23
49 210 1539 FC Optiek 21 22 21 21 22 21 22 20 19 21
49 210 1548 FG Perspectief 22 23 19 21 19 17 25 20 24 20
52 209 1761 Fotogroep F8 21 19 20 21 20 25 24 23 22 14
52 209 762 Foto Flash Vianen 24 23 21 23 19 19 20 21 18 21
52 209 904 Fotogroep Haarlem 22 20 21 22 17 22 23 20 20 22
52 209 433 FC Din '81 22 20 20 22 21 21 19 21 21 22
56 208 202 FG Noorderlicht 19 19 21 22 21 22 23 19 19 23
56 208 802 A.F.V. Schagen 21 21 20 23 18 21 19 21 21 23
56 208 1111 FG Zoetermeer 21 22 19 20 21 21 21 23 19 21
56 208 737 FC Iris 25 20 23 20 18 22 22 18 20 20
56 208 748 Fotogroep FotoGein 22 20 21 21 21 20 22 20 21 20
56 208 1502 FG Breda 24 21 20 22 20 21 20 19 21 20
56 208 1708 FC Océ 21 20 22 22 20 19 21 17 24 22
63 207 713 Camera Obscura 25 23 21 20 21 23 20 21 19 14
63 207 1232 Foto Werkgroep Ommoord 23 22 22 19 20 21 19 20 21 20
63 207 1676 Fotografieclub BGC 21 21 22 21 19 21 20 21 20 21
63 207 1220 AFC De Maasstad 19 22 23 22 17 21 23 19 21 20
67 206 1710 FG Weert 18 20 21 21 19 24 21 20 21 21
67 206 811 FC Heerhugowaard 22 20 20 22 24 20 20 23 18 17
67 206 754 FC Perspectief 20 22 18 21 22 20 22 20 20 21
70 205 1538 F.A. Rijen 23 22 20 21 22 20 18 20 19 20
70 205 815 FC Foto Morgana 22 23 19 24 19 23 19 20 18 18
70 205 612 CC Wageningen 19 18 20 23 20 21 20 21 20 23
70 205 1750 FC De Sluiter 23 21 18 21 20 17 21 19 24 21
70 205 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 20 20 18 21 19 22 23 21 21 20
70 205 1725 Fotoclub Voerendaal 20 19 22 20 18 19 23 22 20 22
70 205 617 Fotoclub Nijmegen 23 21 20 20 19 19 20 20 21 22
70 205 537 Fotoclub Twente 21 22 20 20 21 24 21 20 17 19
70 205 1248 FC Rotterdam 22 17 21 21 19 21 23 18 20 23
79 204 1776 FG Interfocus 22 21 18 20 20 23 19 20 21 20
79 204 1714 FK Echt E.O. 18 24 24 18 19 20 21 20 20 20
81 203 1712 FC Abedia - Landgraaf 22 21 21 18 20 20 22 20 18 21
81 203 1523 AFV Kontrast 20 20 21 21 24 19 19 19 20 20
81 203 1616 FC Kemfodia 22 21 20 20 21 20 22 19 19 19
81 203 1623 FFC Shot '71 20 20 19 22 21 19 20 19 21 22
85 202 1201 FC Door de Lens 21 21 17 22 20 23 22 17 18 21
85 202 426 Afv. De Sprengen 19 19 22 18 22 21 21 21 18 21
87 201 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 19 18 19 21 21 22 22 19 18 22
87 201 909 FG Spectrum 21 21 21 19 21 20 21 22 17 18
87 201 742 FG De Essentie 22 19 20 20 18 19 21 21 20 21
87 201 1557 FG de Belcrum 22 18 19 21 22 19 21 18 21 20
87 201 703 FC 't Gooi 21 22 19 20 20 20 18 20 20 21
92 200 1001 FC Almere 17 19 19 23 22 20 18 19 20 23
92 200 1520 AFVP, Etten-Leur 19 19 20 23 21 23 19 22 15 19
92 200 1578 F 5.0 21 21 18 18 18 20 19 21 23 21
92 200 519 Fotogroep Haaksbergen 22 21 23 18 20 18 19 20 20 19
92 200 401 Deventer Fotokring      19 17 21 22 20 21 20 20 20 20
97 199 812 Fotoclub Het Derde Oog 20 19 17 20 20 23 18 18 22 22
97 199 1153 F.5.0 20 19 20 17 21 21 21 19 21 20
97 199 420 AFV de Iris Harderwijk 24 20 19 21 17 21 21 18 18 20
100 198 913 FC Positief 20 21 17 22 20 21 20 18 20 19
101 196 1764 Fotogroep Belfeld 22 20 21 21 17 17 21 20 20 17
101 196 1636 FC Optika 22 19 19 20 19 17 20 19 20 21
101 196 319 Fotoclub Borger-Odoorn 21 19 18 22 20 17 20 19 19 21
101 196 1501 FG Vlijmen 23 19 19 18 17 20 21 20 19 20
101 196 419 AFV Epe 24 17 19 21 20 18 17 19 20 21
106 195 104 AFV Beeldspraak 19 20 21 19 19 20 21 19 20 17
106 195 1766 Fotogroep Tegenlicht 18 22 20 20 20 19 20 16 19 21
106 195 806 FWG Den Helder 19 22 19 19 21 20 18 20 19 18
109 193 1785 Fotomotief Zuid 22 19 17 18 19 19 21 19 20 19
109 193 1577 DigiFotoClub 21 21 20 19 17 20 20 19 18 18
109 193 1507 Tilburgse AFV 19 19 19 19 20 20 19 19 20 19
109 193 1711 FC Venlo 20 21 20 19 20 20 19 21 19 14
113 191 1735 FG Horst a/d Maas 14 18 19 19 19 20 22 20 21 19
113 191 1615 FK St. Michielsgestel 21 18 19 22 21 18 19 19 16 18
113 191 1401 FG Schouwen-Duivenland 17 17 19 19 20 20 20 19 19 21
113 191 306 FC GiAF 19 19 20 18 19 19 19 19 18 21
117 190 315 FG Hoogeveen 20 23 21 18 18 18 16 17 19 20
118 189 1774 FG Maastricht 19 19 19 22 18 19 14 17 20 22
119 179 231 FC Wolvega 'Reflex' 23 19 19 19 21 19 0 19 20 20 foto 7 teruggetrokken
120 161 620 FC Oog en Optiek 24 21 0 0 20 19 19 18 20 20 foto 3 en 4 diskw. Formaat fout
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Naamloos document

Uitslag per foto


fotonr lid nr Auteur clubnr Club Totaal Sticker
9 1105180 Joost Wensveen 1105 Leidse AFV 29 Goud*
1 926079 René Kuipers 926 Fotokring Polderlicht 27 Goud 
9 1141166 Nathalie Kremers 1141 Olympus Camera Club 27 Goud 
1 1526080 Etty van der Sanden 1526 FC Dinasa 27 Goud 
1 101144 Jolande vd Heuvel 101 AFV Daguerre 26 Zilver
2 101128 Richard Janssen 101 AFV Daguerre 26 Zilver
6 607100 Monika Eijkelkamp 607 Fotografen Collectief De Zutphense 26 Zilver
10 709240 Thijs Kupers 709 Fotokring Eemland 26 Zilver
5 769005 Hans van der Pol 769 FG AurorA 26 Zilver
1 825005 Cees Mutsaerts 825 FC Sportbeeld 26 Zilver
9 926078 René van Rijswijk 926 Fotokring Polderlicht 26 Zilver
2 1105180 Joost Wensveen 1105 Leidse AFV 26 Zilver
1 1105207 Jowan Zonneveld 1105 Leidse AFV 26 Zilver
6 1114006 Peter Willemse 1114 FC '59 26 Zilver
3 1601091 Henk Rotteveel 1601 FC Veghel 26 Zilver
2 1678009 ton dirven 1678 Collectief Brabant 26 Zilver
7 1678017 mariette aernoudts 1678 Collectief Brabant 26 Zilver
4 1782018 Nico Beckers 1782 Fotografenkollektief Reflex 26 Zilver
2 127002 Jaap Groeneveld 127 Fotoclub Noorderlicht 25 Zilver
3 127018 Arnold Jipping 127 Fotoclub Noorderlicht 25 Zilver
7 510150 Jan Hooftman 510 FC Borne 25 Zilver
1 713153 Pieter Limbeek 713 Camera Obscura 25 Zilver
1 737119 Ed van der Weijden 737 FC Iris 25 Zilver
1 755017 Trevor Simpson 755 FWG De VerBEELDing 25 Zilver
1 769005 Hans van der Pol 769 FG AurorA 25 Zilver
1 804046 Ineke Vijn 804 FC HAF Heiloo 25 Zilver
5 825001 Ton Thomassen 825 FC Sportbeeld 25 Zilver
1 1014299 Petra Beckers 1014 N.A.F.V. Amsterdam 25 Zilver
2 1014191 Edward Hermans 1014 N.A.F.V. Amsterdam 25 Zilver
4 1105301 Ellen Kruyt 1105 Leidse AFV 25 Zilver
4 1122069 Thérèse Obers 1122 FC Alphoto 25 Zilver
1 1141217 Gea Neijsen 1141 Olympus Camera Club 25 Zilver
1 1145097 Mary Thoms 1145 FC Diafragma 25 Zilver
6 1147082 Ivo Arntz  1147 FK Leidschendam-Voorburg 25 Zilver
1 1218097 Magda Korthals 1218 FC De Rarekiek 25 Zilver
2 1218116 Jentien Boerma  1218 FC De Rarekiek 25 Zilver
9 1508046 Jacqueline van Bijnen 1508 FC Made 25 Zilver
4 1512105 Huib Lotterman 1512 FG 't Statiefje 25 Zilver
7 1548066 Marijke de Haze 1548 FG Perspectief 25 Zilver
3 1618050 Marga Nuijs 1618 FG Kiekus 25 Zilver
3 1631022 Cor van Oorschot 1631 AFV Schijndel 25 Zilver
5 1632089 Mariska Vereijken 1632 FG Expressie Gemert 25 Zilver
1 1678016 peter zegveld 1678 Collectief Brabant 25 Zilver
8 1721048 Rob Driessen 1721 FK Stein 25 Zilver
6 1761040 Peter Keijzer 1761 Fotogroep F8 25 Zilver
10 1782018 Nico Beckers 1782 Fotografenkollektief Reflex 25 Zilver
3 101128 Richard Janssen 101 AFV Daguerre 24 Brons
3 301017 Ab van Dalen 301 FC Afovera 24 Brons
10 301017 Ab van Dalen 301 FC Afovera 24 Brons
10 305094 yke de vos 305 FG Meppel en Omstreken 24 Brons
1 419074 Fred Bervoets 419 AFV Epe 24 Brons
1 420113 Gert Mondria 420 AFV de Iris Harderwijk 24 Brons
4 527070 Ton Constandse 527 FC De Schelfhorst 24 Brons
5 527077 Hans Bouma 527 FC De Schelfhorst 24 Brons
9 527006 Hubert van Mastrigt 527 FC De Schelfhorst 24 Brons
6 537022 Marike Gerritsen 537 Fotoclub Twente 24 Brons
3 607136 Janneke Aalbers 607 Fotografen Collectief De Zutphense 24 Brons
4 607131 Hugo Vollebregt 607 Fotografen Collectief De Zutphense 24 Brons
1 620145 Kees Jan Schilstra 620 FC Oog en Optiek 24 Brons
2 704077 Henny Bouwman 704 AFC Flevo 24 Brons
3 704093 Marieke Jongerden 704 AFC Flevo 24 Brons
2 755012 Frans Buitendijk 755 FWG De VerBEELDing 24 Brons
10 755012 Frans Buitendijk 755 FWG De VerBEELDing 24 Brons
1 762056 John Meijers 762 Foto Flash Vianen 24 Brons
7 804046 Ineke Vijn 804 FC HAF Heiloo 24 Brons
5 811067 Saskia van Tooren 811 FC Heerhugowaard 24 Brons
4 815002 Marlies Siewertsen 815 FC Foto Morgana 24 Brons
1 905009 Marcel van Balken 905 FK Uithoorn 24 Brons
7 905029 Hans van der Pol 905 FK Uithoorn 24 Brons
2 926080 Talitha Hoppe 926 Fotokring Polderlicht 24 Brons
5 926103 Ruurd Wagenaar 926 Fotokring Polderlicht 24 Brons
10 926108 Miriam Nijpels 926 Fotokring Polderlicht 24 Brons
9 1022089 Marcel Jansen 1022 Foto en Videoclub FVGVB 24 Brons
9 1114006 Peter Willemse 1114 FC '59 24 Brons
10 1114113 Gerda Hanemaaijer 1114 FC '59 24 Brons
1 1122171 Pim Bakker 1122 FC Alphoto 24 Brons
5 1122069 Thérèse Obers 1122 FC Alphoto 24 Brons
4 1208023 Marjo Waardijk 1208 Fotoworkshop Maassluis 24 Brons
5 1218093 Hans Groenendijk 1218 FC De Rarekiek 24 Brons
5 1242029 Adri van Oudenaarden 1242 FC VPR 'de Klinker' 24 Brons
8 1404072 Marjoke Sinke 1404 FG Goes 24 Brons
9 1404002 Henk Uiterwijk 1404 FG Goes 24 Brons
1 1502002 Wim van der Meeren 1502 FG Breda 24 Brons
9 1512079 Ingrid Schrauwen 1512 FG 't Statiefje 24 Brons
5 1523076 Claudia van den Dries 1523 AFV Kontrast 24 Brons
5 1526080 Etty van der Sanden 1526 FC Dinasa 24 Brons
2 1547016 Gerard van Dijk 1547 FG CreatiVision 24 Brons
4 1547024 Marjan Bogers 1547 FG CreatiVision 24 Brons
8 1547016 Gerard van Dijk 1547 FG CreatiVision 24 Brons
9 1548066 Marijke de Haze 1548 FG Perspectief 24 Brons
1 1554004 ton dirven 1554 FG de Huiskamer 24 Brons
2 1554021 Bianca van Soest 1554 FG de Huiskamer 24 Brons
9 1554019 Peter Willemse 1554 FG de Huiskamer 24 Brons
10 1573001 May van den Heuvel 1573 Fotogroep Goirle 24 Brons
2 1601050 Harry van Zutphen 1601 FC Veghel 24 Brons
4 1607052 Anita Evers 1607 Fotogroep Oirschot 24 Brons
1 1618073 Harrie van der Keijlen 1618 FG Kiekus 24 Brons
1 1631050 Harrie Dirksen 1631 AFV Schijndel 24 Brons
2 1631050 Harrie Dirksen 1631 AFV Schijndel 24 Brons
10 1632089 Mariska Vereijken 1632 FG Expressie Gemert 24 Brons
4 1678017 mariette aernoudts 1678 Collectief Brabant 24 Brons
8 1678007 monique tjallema 1678 Collectief Brabant 24 Brons
9 1708048 Karin de Jonge 1708 FC Océ 24 Brons
6 1710039 Ron Oosterholt  1710 FG Weert 24 Brons
2 1714049 Lianne Peters 1714 FK Echt E.O. 24 Brons
3 1714050 Monique Frederickx 1714 FK Echt E.O. 24 Brons
3 1721056 Bert Wolfs 1721 FK Stein 24 Brons
9 1750056 Marcel Ohlenforst 1750 FC De Sluiter 24 Brons
7 1761035 Christien Jansen 1761 Fotogroep F8 24 Brons
7 101039 Ini Meuken 101 AFV Daguerre 23 Brons
4 127018 Arnold Jipping 127 Fotoclub Noorderlicht 23 Brons
7 127040 Bram van Maas 127 Fotoclub Noorderlicht 23 Brons
7 202098 Dirk Hoekstra 202 FG Noorderlicht 23 Brons
10 202054 Wiebe Hazenberg 202 FG Noorderlicht 23 Brons
6 220147 Jansje Faber 220 FC Heerenveen 23 Brons
1 231077 Semantha van der Kuijp 231 FC Wolvega 'Reflex' 23 Brons
2 305165 pieter de vrijer 305 FG Meppel en Omstreken 23 Brons
8 305161 wim versteeg 305 FG Meppel en Omstreken 23 Brons
2 315099 Mirelle Ten Voorde 315 FG Hoogeveen 23 Brons
5 510122 José Jousma 510 FC Borne 23 Brons
9 510145 Martin Thomasson 510 FC Borne 23 Brons
3 519046 Felix Reijken 519 Fotogroep Haaksbergen 23 Brons
3 527087 Henk Bomer 527 FC De Schelfhorst 23 Brons
6 527003 Rob ten Tusscher 527 FC De Schelfhorst 23 Brons
2 607135 Sandra van der Griendt 607 Fotografen Collectief De Zutphense 23 Brons
5 607009 Frank Boots 607 Fotografen Collectief De Zutphense 23 Brons
9 607106 Pierre Pinkse 607 Fotografen Collectief De Zutphense 23 Brons
10 607004 René Nieuwenhuis 607 Fotografen Collectief De Zutphense 23 Brons
4 612154 Ella Terlouw 612 CC Wageningen 23 Brons
10 612139 Jan Snel 612 CC Wageningen 23 Brons
1 617098 Alex van Doorn 617 Fotoclub Nijmegen 23 Brons
7 635037 Wil van den Buijs 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 23 Brons
8 704096 Terry Winkler 704 AFC Flevo 23 Brons
9 704086 Cees van der Jagt 704 AFC Flevo 23 Brons
1 709173 Rob Gerritsen 709 Fotokring Eemland 23 Brons
3 709240 Thijs Kupers 709 Fotokring Eemland 23 Brons
2 713153 Pieter Limbeek 713 Camera Obscura 23 Brons
6 713164 Floris Calandt 713 Camera Obscura 23 Brons
3 737048 Pieter Boere 737 FC Iris 23 Brons
9 755020 Margriet Jansz 755 FWG De VerBEELDing 23 Brons
2 762027 Bart Smulders 762 Foto Flash Vianen 23 Brons
4 762056 John Meijers 762 Foto Flash Vianen 23 Brons
1 763134 Jan Gruiters 763 CFC Lek en Licht 23 Brons
2 769006 Jean-Pierre Roché 769 FG AurorA 23 Brons
3 769006 Jean-Pierre Roché 769 FG AurorA 23 Brons
4 802075 Peter Overbosch 802 A.F.V. Schagen 23 Brons
10 802052 Johan Blankwater 802 A.F.V. Schagen 23 Brons
3 804076 Tineke Leering 804 FC HAF Heiloo 23 Brons
6 804098 Peter Beentjes 804 FC HAF Heiloo 23 Brons
10 804032 Yolanda Geldof 804 FC HAF Heiloo 23 Brons
8 811187 Minke Groenewoud-Beerda 811 FC Heerhugowaard 23 Brons
6 812017 Kees Bleeker 812 Fotoclub Het Derde Oog 23 Brons
2 815044 Ali Bakker 815 FC Foto Morgana 23 Brons
6 815002 Marlies Siewertsen 815 FC Foto Morgana 23 Brons
2 825003 Yolanda Simarro 825 FC Sportbeeld 23 Brons
3 825002 Brigitte Jansen 825 FC Sportbeeld 23 Brons
4 825002 Brigitte Jansen 825 FC Sportbeeld 23 Brons
7 904102 Carla van de Pieterman 904 Fotogroep Haarlem 23 Brons
4 905046 Margot Fiechter 905 FK Uithoorn 23 Brons
5 905029 Hans van der Pol 905 FK Uithoorn 23 Brons
8 905112 Marius van Zanten 905 FK Uithoorn 23 Brons
4 926091 Menno Janzen 926 Fotokring Polderlicht 23 Brons
6 926055 Ton van Laar 926 Fotokring Polderlicht 23 Brons
4 1001112 Charles Moreu 1001 FC Almere 23 Brons
10 1001075 Monique van Eeuwijk 1001 FC Almere 23 Brons
7 1014299 Petra Beckers 1014 N.A.F.V. Amsterdam 23 Brons
4 1022021 Jan ten Have 1022 Foto en Videoclub FVGVB 23 Brons
8 1022085 Tine van Voorst 1022 Foto en Videoclub FVGVB 23 Brons
5 1105290 Carolina d'Andrea 1105 Leidse AFV 23 Brons
8 1105240 Piet van der Star 1105 Leidse AFV 23 Brons
10 1105304 Michael Echteld 1105 Leidse AFV 23 Brons
8 1111134 Peter Galje 1111 FG Zoetermeer 23 Brons
5 1114154 Reinier van der Lingen 1114 FC '59 23 Brons
8 1114158 Alex Vancu 1114 FC '59 23 Brons
1 1118105 Joke van Geest 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 23 Brons
4 1118083 Johan Rimmelzwaan 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 23 Brons
7 1118097 Rob van der Voort 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 23 Brons
10 1141195 Kristel Fischer 1141 Olympus Camera Club 23 Brons
10 1145095 Ronald Dubbeldam 1145 FC Diafragma 23 Brons
3 1147037 John van der Meer 1147 FK Leidschendam-Voorburg 23 Brons
2 1152036 Herman Schartman 1152 De Haagse 23 Brons
5 1152044 Marja Verbaan 1152 De Haagse 23 Brons
6 1201060 Peter Hage 1201 FC Door de Lens 23 Brons
1 1208075 Monique Hoogendijk 1208 Fotoworkshop Maassluis 23 Brons
3 1218082 Jaap Peeman 1218 FC De Rarekiek 23 Brons
4 1218056 Anne-Marie Vermaat 1218 FC De Rarekiek 23 Brons
6 1218123 Kees van 't Zelfde 1218 FC De Rarekiek 23 Brons
10 1218010 Sue Goldberg 1218 FC De Rarekiek 23 Brons
3 1220111 Jan van Zessen 1220 AFC De Maasstad 23 Brons
7 1220100 Theo Bense 1220 AFC De Maasstad 23 Brons
1 1232160 marinus verhey 1232 Foto Werkgroep Ommoord 23 Brons
10 1242031 Gert de Graaf 1242 FC VPR 'de Klinker' 23 Brons
7 1248004 Elma Claassen 1248 FC Rotterdam 23 Brons
10 1248015 Hans Peters 1248 FC Rotterdam 23 Brons
1 1501070 Cees Mutsaerts 1501 FG Vlijmen 23 Brons
2 1508019 Jan Donckers 1508 FC Made 23 Brons
10 1508048 Marjan Bogers 1508 FC Made 23 Brons
3 1512107 Ernst Steffens 1512 FG 't Statiefje 23 Brons
7 1512105 Huib Lotterman 1512 FG 't Statiefje 23 Brons
8 1512093 Marianne van den Bosch 1512 FG 't Statiefje 23 Brons
4 1520032 Ad van den Wijngaart 1520 AFVP, Etten-Leur 23 Brons
6 1520069 Ad Geers 1520 AFVP, Etten-Leur 23 Brons
1 1521016 Edzo Meerman 1521 FC Dongen 23 Brons
2 1526083 Irma Beekmans 1526 FC Dinasa 23 Brons
1 1530099 Rob Mulder 1530 FG FoMo 23 Brons
5 1530081 Boris van Berkel 1530 FG FoMo 23 Brons
7 1530099 Rob Mulder 1530 FG FoMo 23 Brons
1 1538069 Nicole van der Sman 1538 F.A. Rijen 23 Brons
1 1547024 Marjan Bogers 1547 FG CreatiVision 23 Brons
5 1547021 Diny Aerts 1547 FG CreatiVision 23 Brons
9 1547020 Frans van Groeninge 1547 FG CreatiVision 23 Brons
2 1548024 Joop van Boxel 1548 FG Perspectief 23 Brons
5 1554003 John Moest 1554 FG de Huiskamer 23 Brons
6 1554020 mariette aernoudts 1554 FG de Huiskamer 23 Brons
1 1573006 Piet Kuijten 1573 Fotogroep Goirle 23 Brons
9 1578003 Gerard Martens 1578 F 5.0 23 Brons
4 1601067 Peter Rovers 1601 FC Veghel 23 Brons
7 1601085 Elena Wendelin 1601 FC Veghel 23 Brons
10 1601071 Suzanne Gruijters 1601 FC Veghel 23 Brons
5 1607007 Raymund van de Wal 1607 Fotogroep Oirschot 23 Brons
10 1611013 Ben van Amelsfort 1611 AFC '68  Den Bosch 23 Brons
4 1618072 Martien van Dommelen 1618 FG Kiekus 23 Brons
6 1618107 Frank Weren 1618 FG Kiekus 23 Brons
7 1618107 Frank Weren 1618 FG Kiekus 23 Brons
9 1618101 Ron Timmerman 1618 FG Kiekus 23 Brons
10 1618054 Rens Hubers 1618 FG Kiekus 23 Brons
2 1632046 Huub de Bresser 1632 FG Expressie Gemert 23 Brons
9 1678009 ton dirven 1678 Collectief Brabant 23 Brons
10 1678016 peter zegveld 1678 Collectief Brabant 23 Brons
6 1721049 Rob Boehlé 1721 FK Stein 23 Brons
7 1721046 Theo Oberndorff 1721 FK Stein 23 Brons
7 1725060 Wilfred Riksen 1725 Fotoclub Voerendaal 23 Brons
1 1750045 Jos Joosten 1750 FC De Sluiter 23 Brons
8 1761036 Jos Willems 1761 Fotogroep F8 23 Brons
6 1776011 Hub. Tonnaer 1776 FG Interfocus 23 Brons
2 1782015 Götwin van Bergen 1782 Fotografenkollektief Reflex 23 Brons
5 1782014 Marc Reubsaet 1782 Fotografenkollektief Reflex 23 Brons
4 202102 Paul Uithol 202 FG Noorderlicht 22
6 202102 Paul Uithol 202 FG Noorderlicht 22
5 220114 Kees van de Vooren 220 FC Heerenveen 22
8 220167 Peter van Zwol 220 FC Heerenveen 22
10 220115 Jannes Fourie 220 FC Heerenveen 22
1 301074 Nel Popma-Burrie 301 FC Afovera 22
2 301001 Hennie Daalmeijer 301 FC Afovera 22
5 305108 rober rubertus 305 FG Meppel en Omstreken 22
7 305161 wim versteeg 305 FG Meppel en Omstreken 22
9 305094 yke de vos 305 FG Meppel en Omstreken 22
4 319018 Els Millekamp 319 Fotoclub Borger-Odoorn 22
4 401263 Nel Bijl 401 Deventer Fotokring      22
3 426084 Minne van der Heide 426 Afv. De Sprengen 22
5 426055 Heidi Beukers 426 Afv. De Sprengen 22
1 433075 Priska van der Meulen 433 FC Din '81 22
4 433010 Hans Faber 433 FC Din '81 22
10 433059 Agnes Rook 433 FC Din '81 22
4 510122 José Jousma 510 FC Borne 22
1 519075 Diny Dinter-Vaanhold 519 Fotogroep Haaksbergen 22
2 527006 Hubert van Mastrigt 527 FC De Schelfhorst 22
8 527003 Rob ten Tusscher 527 FC De Schelfhorst 22
2 537007 Steven Leung 537 Fotoclub Twente 22
1 607114 Peter Tump 607 Fotografen Collectief De Zutphense 22
8 607106 Pierre Pinkse 607 Fotografen Collectief De Zutphense 22
10 617073 Willy Bomert 617 Fotoclub Nijmegen 22
3 624074 Klaas Benschop 624 AFC De Oude IJssel 22
4 624109 Ronald de Vries 624 AFC De Oude IJssel 22
5 624104 Marjan Rosendahl 624 AFC De Oude IJssel 22
9 624121 Michael Schieman 624 AFC De Oude IJssel 22
10 624108 Paul Emmerink 624 AFC De Oude IJssel 22
6 635054 Jeroen Tabbernee 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 22
2 703079 Bob van Altena 703 FC 't Gooi 22
6 704084 Peter Visser 704 AFC Flevo 22
7 704063 Bert Rowold 704 AFC Flevo 22
4 709196 Heleen Jonkman 709 Fotokring Eemland 22
8 709039 Anneke de Leeuw 709 Fotokring Eemland 22
6 737119 Ed van der Weijden 737 FC Iris 22
7 737134 Frans Sanders 737 FC Iris 22
1 742014 Dick van Groningen Schinkel 742 FG De Essentie 22
1 748125 Kas Maessen 748 Fotogroep FotoGein 22
7 748044 Lia Hoogveld 748 Fotogroep FotoGein 22
2 754126 Helène van Hout 754 FC Perspectief 22
5 754122 Marjon Birza 754 FC Perspectief 22
7 754145 Frank Rosier 754 FC Perspectief 22
5 755017 Trevor Simpson 755 FWG De VerBEELDing 22
8 755019 Toni vega 755 FWG De VerBEELDing 22
3 763034 Cristhel Ros 763 CFC Lek en Licht 22
4 763036 Luc Schaap 763 CFC Lek en Licht 22
8 763101 Yvonne van Gils 763 CFC Lek en Licht 22
10 763122 Bart tielens 763 CFC Lek en Licht 22
7 769001 Marcel van Balken 769 FG AurorA 22
2 804057 Karin van Velthuijsen 804 FC HAF Heiloo 22
4 804057 Karin van Velthuijsen 804 FC HAF Heiloo 22
5 804076 Tineke Leering 804 FC HAF Heiloo 22
2 806136 Aart Teeuwen 806 FWG Den Helder 22
1 811173 Sonja Pijlman 811 FC Heerhugowaard 22
4 811173 Sonja Pijlman 811 FC Heerhugowaard 22
9 812011 Leen van Niewenhuijzen 812 Fotoclub Het Derde Oog 22
10 812082 Manon Roosjen 812 Fotoclub Het Derde Oog 22
1 815037 Marion Dassen 815 FC Foto Morgana 22
10 825003 Yolanda Simarro 825 FC Sportbeeld 22
1 904024 Cor Boers 904 Fotogroep Haarlem 22
4 904045 Ronald Wagtendonk 904 Fotogroep Haarlem 22
6 904074 Nanda Geuzenbroek 904 Fotogroep Haarlem 22
10 904120 Jacqueline Dubois 904 Fotogroep Haarlem 22
9 905009 Marcel van Balken 905 FK Uithoorn 22
10 905129 Peter van Eekelen 905 FK Uithoorn 22
8 909090 Marianne van Zuijlen 909 FG Spectrum 22
4 913097 Wim Alleman 913 FC Positief 22
7 926105 Bernadette Nooij 926 Fotokring Polderlicht 22
5 1001082 Hans Geijs 1001 FC Almere 22
3 1014191 Edward Hermans 1014 N.A.F.V. Amsterdam 22
8 1014114 Ton Mijs 1014 N.A.F.V. Amsterdam 22
9 1014193 Elitza Nedkova 1014 N.A.F.V. Amsterdam 22
10 1014294 Dennis Sewberath 1014 N.A.F.V. Amsterdam 22
5 1022096 Andy Woodman 1022 Foto en Videoclub FVGVB 22
7 1022085 Tine van Voorst 1022 Foto en Videoclub FVGVB 22
6 1105207 Jowan Zonneveld 1105 Leidse AFV 22
7 1105143 Henk Aschman 1105 Leidse AFV 22
3 1105158 Ton van der Valk 1105 Leidse AFV 22
2 1111007 Kees Rietveld 1111 FG Zoetermeer 22
4 1114118 Sean Conlon 1114 FC '59 22
5 1118083 Johan Rimmelzwaan 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 22
3 1122138 Fons Bitter 1122 FC Alphoto 22
8 1122163 Marian van Capel 1122 FC Alphoto 22
4 1141224 Jan Enthoven 1141 Olympus Camera Club 22
7 1141209 Heleen Gulmans 1141 Olympus Camera Club 22
8 1141221 Marijn Winkelaar 1141 Olympus Camera Club 22
4 1145092 Iris Harm 1145 FC Diafragma 22
5 1145102 Johanneke Kriek 1145 FC Diafragma 22
6 1145102 Johanneke Kriek 1145 FC Diafragma 22
8 1145096 Astrid Janson 1145 FC Diafragma 22
9 1145093 Inge Duijsens 1145 FC Diafragma 22
1 1147003 Harm Bokje 1147 FK Leidschendam-Voorburg 22
2 1147004 Helga Glasbergen  1147 FK Leidschendam-Voorburg 22
7 1147083 Willy Nihot 1147 FK Leidschendam-Voorburg 22
8 1147085 Jacco van Brecht  1147 FK Leidschendam-Voorburg 22
4 1152044 Marja Verbaan 1152 De Haagse 22
9 1152048 Wil Vrancken 1152 De Haagse 22
4 1201032 Jan Bonsink 1201 FC Door de Lens 22
7 1201035 Tilly Meijer 1201 FC Door de Lens 22
2 1208015 Jaap van Buuren 1208 Fotoworkshop Maassluis 22
3 1208084 Ellen Crepin 1208 Fotoworkshop Maassluis 22
9 1218128 Gerald Sermon 1218 FC De Rarekiek 22
2 1220084 Hans van Essel 1220 AFC De Maasstad 22
4 1220111 Jan van Zessen 1220 AFC De Maasstad 22
2 1232119 dick van vuurde 1232 Foto Werkgroep Ommoord 22
3 1232154 monica vermaas 1232 Foto Werkgroep Ommoord 22
4 1242029 Adri van Oudenaarden 1242 FC VPR 'de Klinker' 22
1 1248009 Jan Hordijk 1248 FC Rotterdam 22
4 1404113 Arjan van Lomwel 1404 FG Goes 22
5 1404108 Ineke Otto 1404 FG Goes 22
4 1502016 Willem Joosse 1502 FG Breda 22
6 1509108 Marilyn Brouwers 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 22
7 1509123 Jannie Kusters 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 22
10 1509124 Peter Smeekens 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 22
8 1520083 Tjebbe Vleer 1520 AFVP, Etten-Leur 22
2 1521023 Henk van Roode 1521 FC Dongen 22
4 1521141 Koos Schenk 1521 FC Dongen 22
5 1521184 Maja Becker 1521 FC Dongen 22
8 1521184 Maja Becker 1521 FC Dongen 22
3 1526088 Ronald van Rooten 1526 FC Dinasa 22
4 1526069 Anneke van Vugt 1526 FC Dinasa 22
7 1526073 Marianne Achterbergh 1526 FC Dinasa 22
8 1526078 Lies Gommers 1526 FC Dinasa 22
10 1530075 Anita Evers 1530 FG FoMo 22
2 1538048 Jolanda Jansen 1538 F.A. Rijen 22
5 1538069 Nicole van der Sman 1538 F.A. Rijen 22
2 1539048 Ad Roestenburg.jpeg 1539 FC Optiek 22
5 1539056 Hans Haverkamp.jpeg 1539 FC Optiek 22
7 1539051 John van der Sande.jpeg 1539 FC Optiek 22
6 1547002 Henri Boer 1547 FG CreatiVision 22
1 1548050 Connie Zijlmans 1548 FG Perspectief 22
1 1557002 Johan van Veen 1557 FG de Belcrum 22
5 1557014 Evert van Duren 1557 FG de Belcrum 22
4 1573016 Erik Verstegen 1573 Fotogroep Goirle 22
6 1573013 Marianne schrijver-Lievense 1573 Fotogroep Goirle 22
9 1573001 May van den Heuvel 1573 Fotogroep Goirle 22
1 1601071 Suzanne Gruijters 1601 FC Veghel 22
5 1601093 Hans van Nielen 1601 FC Veghel 22
9 1601086 Angelique van Haaren 1601 FC Veghel 22
1 1607009 Henk Verbeek 1607 Fotogroep Oirschot 22
1 1611119 Doreen Elsevier 1611 AFC '68  Den Bosch 22
2 1611085 Simon Klein 1611 AFC '68  Den Bosch 22
3 1611119 Doreen Elsevier 1611 AFC '68  Den Bosch 22
6 1611054 Martin van Deudekom 1611 AFC '68  Den Bosch 22
8 1611104 Guus Haffmans 1611 AFC '68  Den Bosch 22
4 1615078 Rien den otter 1615 FK St. Michielsgestel 22
1 1616046 Agnes Verhoeven 1616 FC Kemfodia 22
7 1616036 Ton van Nunen 1616 FC Kemfodia 22
2 1618103 Silvie Geurts 1618 FG Kiekus 22
4 1623077 Marianne van Duijnhoven 1623 FFC Shot '71 22
10 1623090 Paul Wouters 1623 FFC Shot '71 22
7 1631070 Corinne van der Laar 1631 AFV Schijndel 22
8 1631022 Cor van Oorschot 1631 AFV Schijndel 22
10 1631058 Joke van Hamond 1631 AFV Schijndel 22
1 1632088 Jamie Elbersen 1632 FG Expressie Gemert 22
6 1632063 Jan Huijbers 1632 FG Expressie Gemert 22
9 1632073 Geert van der Sanden 1632 FG Expressie Gemert 22
1 1636067 Rosemary Sek-Hamers 1636 FC Optika 22
3 1676056 Yvonne de Jong 1676 Fotografieclub BGC 22
6 1678002 frans artz 1678 Collectief Brabant 22
3 1708063 Hetty de Goeijen-van der Linde 1708 FC Océ 22
4 1708048 Karin de Jonge 1708 FC Océ 22
10 1708001 Jan Nabuurs 1708 FC Océ 22
1 1712056 Jos Lemaire 1712 FC Abedia - Landgraaf 22
7 1712060 Jules Romans 1712 FC Abedia - Landgraaf 22
1 1721007 Reinier Mertens 1721 FK Stein 22
3 1725047 Emile Bosch 1725 Fotoclub Voerendaal 22
8 1725062 Peter Bouckaert 1725 Fotoclub Voerendaal 22
10 1725060 Wilfred Riksen 1725 Fotoclub Voerendaal 22
7 1735062 Patrick Craenmehr 1735 FG Horst a/d Maas 22
9 1761012 Jan Corstjens 1761 Fotogroep F8 22
1 1764056 Herbert Derks 1764 Fotogroep Belfeld 22
2 1766028 Karine van der Werff 1766 Fotogroep Tegenlicht 22
4 1774007 Jan Crutsen 1774 FG Maastricht 22
10 1774008 Nico Beckers 1774 FG Maastricht 22
1 1776007 Maggy Maassen 1776 FG Interfocus 22
3 1782008 Paul Gadet 1782 Fotografenkollektief Reflex 22
8 1782019 Peter Lambrichs 1782 Fotografenkollektief Reflex 22
1 1785001 Fred van Bun 1785 Fotomotief Zuid 22
10 1554004 ton dirven 1554 FG de Huiskamer 22
3 104084 Liesbeth Timmermans 104 AFV Beeldspraak 21
7 104102 Gerrit Scheeres 104 AFV Beeldspraak 21
10 127043 Roelf Kleve  127 Fotoclub Noorderlicht 21
3 202100 Gerard Boersen 202 FG Noorderlicht 21
5 202069 Monique vd Meulen 202 FG Noorderlicht 21
1 220070 Dig Tazelaar 220 FC Heerenveen 21
2 220174 August Langhout 220 FC Heerenveen 21
3 220174 August Langhout 220 FC Heerenveen 21
7 220166 Anno Huidekoper 220 FC Heerenveen 21
9 220070 Dig Tazelaar 220 FC Heerenveen 21
5 231063 Annette Hennes 231 FC Wolvega 'Reflex' 21
8 301072 Jaap Spoelder 301 FC Afovera 21
9 301057 Dick Uittenbroek 301 FC Afovera 21
3 305125 rob hoorn 305 FG Meppel en Omstreken 21
4 305125 rob hoorn 305 FG Meppel en Omstreken 21
10 306134 Gert Lammersma 306 FC GiAF 21
3 315121 Alberta Boerma-Wiersma 315 FG Hoogeveen 21
1 319036 Truus Heins 319 Fotoclub Borger-Odoorn 21
10 319043 Marian Abelen 319 Fotoclub Borger-Odoorn 21
3 401239 Jaap Kloek 401 Deventer Fotokring      21
6 401235 Ton Driessen 401 Deventer Fotokring      21
4 419008 Wim Geerts 419 AFV Epe 21
10 419074 Fred Bervoets 419 AFV Epe 21
4 420065 Marcel Gort 420 AFV de Iris Harderwijk 21
6 420090 Fedde van Bemmel 420 AFV de Iris Harderwijk 21
7 420102 Bas van Vegchel 420 AFV de Iris Harderwijk 21
6 426091 JaapJan ter Brakel 426 Afv. De Sprengen 21
7 426096 Erik van der Zwan 426 Afv. De Sprengen 21
8 426079 Babs Boelens 426 Afv. De Sprengen 21
10 426095 Fred Bervoets 426 Afv. De Sprengen 21
5 433022 René Pors 433 FC Din '81 21
6 433073 Tjibbe de Jong 433 FC Din '81 21
8 433065 Tiny Veldman-Bouwknegt 433 FC Din '81 21
9 433059 Agnes Rook 433 FC Din '81 21
6 510017 Ben Brunekreef 510 FC Borne 21
8 510127 Hans Wilderink 510 FC Borne 21
10 510145 Martin Thomasson 510 FC Borne 21
2 519084 Hendrik-Jan Koppelman 519 Fotogroep Haaksbergen 21
1 527034 Kees Abbenhuës 527 FC De Schelfhorst 21
7 527034 Kees Abbenhuës 527 FC De Schelfhorst 21
10 527080 Rita Lichtenberg 527 FC De Schelfhorst 21
1 537001 Ester Peterink 537 Fotoclub Twente 21
5 537021 Adri Ekker 537 Fotoclub Twente 21
7 537038 Geja Punte 537 Fotoclub Twente 21
7 607088 Jim van Iterson 607 Fotografen Collectief De Zutphense 21
6 612061 Carleen van den Anker 612 CC Wageningen 21
8 612144 Evelien Rutgers 612 CC Wageningen 21
2 617085 Leo Hermans 617 Fotoclub Nijmegen 21
9 617095 Trees van Bohemen 617 Fotoclub Nijmegen 21
2 620140 Annelies Barendrecht 620 FC Oog en Optiek 21
1 624116 Maike den Houting 624 AFC De Oude IJssel 21
2 624103 Karel Peters 624 AFC De Oude IJssel 21
6 624096 Bennie Lesterade 624 AFC De Oude IJssel 21
7 624091 Martin Melissen 624 AFC De Oude IJssel 21
4 635027 Tanja Kooymans 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 21
8 635053 Ankie Nieuwkerk 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 21
9 635001 Alfons Damhuis 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 21
1 703079 Bob van Altena 703 FC 't Gooi 21
10 703008 Rob Knopperts 703 FC 't Gooi 21
5 704070 Lucia van Putten 704 AFC Flevo 21
10 704073 Jos van de Hoef 704 AFC Flevo 21
2 709173 Rob Gerritsen 709 Fotokring Eemland 21
5 709168 Huub vd Hengel 709 Fotokring Eemland 21
6 709212 Bianca Buijtenhuis-Duits 709 Fotokring Eemland 21
7 709254 Annemiek van der Kuil 709 Fotokring Eemland 21
3 713166 Anco van den Berg 713 Camera Obscura 21
5 713164 Floris Calandt 713 Camera Obscura 21
8 713116 Renee Egbrink 713 Camera Obscura 21
7 742094 Dick Jeukens 742 FG De Essentie 21
8 742113 Tessa Louwerens 742 FG De Essentie 21
10 742077 Vera van der Paardt 742 FG De Essentie 21
3 748134 Henk Post 748 Fotogroep FotoGein 21
4 748116 Ruud van Eijkelenborg 748 Fotogroep FotoGein 21
5 748125 Kas Maessen 748 Fotogroep FotoGein 21
9 748134 Henk Post 748 Fotogroep FotoGein 21
4 754075 Margo Schoote 754 FC Perspectief 21
10 754130 Hester Busse 754 FC Perspectief 21
4 755020 Margriet Jansz 755 FWG De VerBEELDing 21
3 762080 Louis Revenberg 762 Foto Flash Vianen 21
8 762082 Cor Rosa 762 Foto Flash Vianen 21
10 762050 Marleen Schrijvers 762 Foto Flash Vianen 21
2 763134 Jan Gruiters 763 CFC Lek en Licht 21
5 763136 Marry Kiks 763 CFC Lek en Licht 21
6 763156 Ineke Mighorst 763 CFC Lek en Licht 21
6 769002 Chris Treffers 769 FG AurorA 21
1 802070 Mirjam Boerhoop Oudenaarden 802 A.F.V. Schagen 21
2 802052 Johan Blankwater 802 A.F.V. Schagen 21
6 802068 Jan van Goethem 802 A.F.V. Schagen 21
8 802053 Loet Leenders 802 A.F.V. Schagen 21
9 802056 Job Kleinstra 802 A.F.V. Schagen 21
8 804032 Yolanda Geldof 804 FC HAF Heiloo 21
9 804103 Petra van Huisstede 804 FC HAF Heiloo 21
5 806158 Willem Gerrets 806 FWG Den Helder 21
3 904045 Ronald Wagtendonk 904 Fotogroep Haarlem 21
2 905099 Louise Wolffensperger 905 FK Uithoorn 21
6 905126 Bert Strootman 905 FK Uithoorn 21
1 909102 Henk-Jan Kooiman 909 FG Spectrum 21
2 909102 Henk-Jan Kooiman 909 FG Spectrum 21
3 909065 Dirk Kruit 909 FG Spectrum 21
5 909080 Henk Nugter 909 FG Spectrum 21
7 909084 Inge du Perron-Sturop 909 FG Spectrum 21
2 913032 Jan Harting 913 FC Positief 21
6 913049 Ger Ottenhof 913 FC Positief 21
3 926110 Larissa Strating 926 Fotokring Polderlicht 21
8 926084 Theo Schillemans 926 Fotokring Polderlicht 21
5 1014080 Jaap Hijma 1014 N.A.F.V. Amsterdam 21
10 1022093 Joke van Vlijmen 1022 Foto en Videoclub FVGVB 21
1 1111116 Ruud de Soet 1111 FG Zoetermeer 21
5 1111154 Patrick Schilperoort 1111 FG Zoetermeer 21
6 1111078 Harrie Rijven 1111 FG Zoetermeer 21
7 1111007 Kees Rietveld 1111 FG Zoetermeer 21
10 1111116 Ruud de Soet 1111 FG Zoetermeer 21
1 1114162 Ard Vermeulen 1114 FC '59 21
2 1114149 Arjan Schuitman 1114 FC '59 21
2 1118090 Thea Keijzer 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 21
3 1118042 Gaston Corbeau 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 21
10 1118098 Yvonne Koene 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 21
2 1122171 Pim Bakker 1122 FC Alphoto 21
6 1122187 Martin Pagie 1122 FC Alphoto 21
7 1122163 Marian van Capel 1122 FC Alphoto 21
9 1122174 Anet Terra 1122 FC Alphoto 21
6 1141182 Wil Kanis 1141 Olympus Camera Club 21
2 1145036 Jan Noordermeer 1145 FC Diafragma 21
3 1145092 Iris Harm 1145 FC Diafragma 21
9 1147088 Dirk-Jan Hoogerdijk 1147 FK Leidschendam-Voorburg 21
1 1152043 Hans Veerman 1152 De Haagse 21
3 1152027 Luut Mol Lous 1152 De Haagse 21
8 1152036 Herman Schartman 1152 De Haagse 21
10 1152048 Wil Vrancken 1152 De Haagse 21
5 1153005 Anja Stierman 1153 Fotoclub Lamar 21
6 1153001 Marly de Kok 1153 Fotoclub Lamar 21
7 1153001 Marly de Kok 1153 Fotoclub Lamar 21
9 1153004 Arthur Winailan 1153 Fotoclub Lamar 21
1 1201063 Arie van der Steen 1201 FC Door de Lens 21
2 1201062 Joop Visser 1201 FC Door de Lens 21
10 1201061 Joke Visser 1201 FC Door de Lens 21
5 1208064 Bob van Buuren 1208 Fotoworkshop Maassluis 21
8 1208054 Peter van der Zouwen 1208 Fotoworkshop Maassluis 21
9 1208081 Petra Spaan 1208 Fotoworkshop Maassluis 21
8 1218022 Joep Luijckx 1218 FC De Rarekiek 21
6 1220113 Roeline Slingerland 1220 AFC De Maasstad 21
9 1220078 Marly Smit 1220 AFC De Maasstad 21
6 1232157 petra van melsen 1232 Foto Werkgroep Ommoord 21
9 1232113 ineke de bruijne 1232 Foto Werkgroep Ommoord 21
3 1242112 Edward Zwier 1242 FC VPR 'de Klinker' 21
8 1242106 Tonie Zuidam 1242 FC VPR 'de Klinker' 21
9 1242031 Gert de Graaf 1242 FC VPR 'de Klinker' 21
3 1248053 Jacqueline Ter Haar 1248 FC Rotterdam 21
4 1248008 Wybe Hietbrink 1248 FC Rotterdam 21
6 1248022 Monica van Kleef 1248 FC Rotterdam 21
10 1401105 Ingrit Raven 1401 FG Schouwen-Duivenland 21
2 1404106 Casper Baarda 1404 FG Goes 21
10 1404045 Betty Vonk 1404 FG Goes 21
7 1501070 Cees Mutsaerts 1501 FG Vlijmen 21
2 1502024 Wim Muijs 1502 FG Breda 21
6 1502156 Rob Schemkes 1502 FG Breda 21
9 1502002 Wim van der Meeren 1502 FG Breda 21
3 1508016 Tonny Thijssen 1508 FC Made 21
6 1508029 Herman van Riel 1508 FC Made 21
8 1508042 Jan Versteeg 1508 FC Made 21
4 1509068 Alex Segers 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 21
5 1509117 Helmuth Houtermans 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 21
1 1512093 Marianne van den Bosch 1512 FG 't Statiefje 21
3 1519058 Fred Rokven.jpeg 1519 FC Zundert 21
5 1520040 Cor Feijen 1520 AFVP, Etten-Leur 21
7 1521172 Corry van der Rijken 1521 FC Dongen 21
3 1523104 Henk Boelens 1523 AFV Kontrast 21
4 1523099 Maria van der Hoofden 1523 AFV Kontrast 21
9 1526044 Hans van der Sanden 1526 FC Dinasa 21
10 1526073 Marianne Achterbergh 1526 FC Dinasa 21
3 1530059 Paul Arts 1530 FG FoMo 21
4 1530094 Gerrie Vermeulen 1530 FG FoMo 21
6 1530086 Mariëlle van de Wiel 1530 FG FoMo 21
8 1530103 Jolanda Venselaar 1530 FG FoMo 21
4 1538060 Henk de Lange 1538 F.A. Rijen 21
1 1539048 .Ad Roestenburg.jpeg 1539 FC Optiek 21
6 1539050 Harrie Spapens.jpeg 1539 FC Optiek 21
10 1539032 Harrie Coehorst.jpeg 1539 FC Optiek 21
7 1547003 Ouli de Kort 1547 FG CreatiVision 21
4 1548044 Kees van Gageldonk 1548 FG Perspectief 21
3 1554020 mariette aernoudts 1554 FG de Huiskamer 21
7 1554015 Ton Wolswijk 1554 FG de Huiskamer 21
8 1554003 John Moest 1554 FG de Huiskamer 21
4 1557019 Kees van Nunen 1557 FG de Belcrum 21
7 1557017 Marc van Kaam 1557 FG de Belcrum 21
9 1557002 Johan van Veen 1557 FG de Belcrum 21
5 1573012 Geert Brekelmans 1573 Fotogroep Goirle 21
7 1573017 Arie Sweegers 1573 Fotogroep Goirle 21
1 1577013 Miliie Broers 1577 DigiFotoClub 21
2 1577015 Anton Verbeek 1577 DigiFotoClub 21
1 1578003 Gerard Martens 1578 F 5.0 21
2 1578001 Henk Remijn 1578 F 5.0 21
8 1578004 Frank van den Bogaard 1578 F 5.0 21
10 1578005 Jan van der Pennen 1578 F 5.0 21
6 1601050 Harry van Zutphen 1601 FC Veghel 21
6 1607048 Margo van Heugeten 1607 Fotogroep Oirschot 21
7 1607002 Bart van Nunen 1607 Fotogroep Oirschot 21
8 1607047 Gert de Groot 1607 Fotogroep Oirschot 21
9 1607045 Hans van Steensel 1607 Fotogroep Oirschot 21
9 1611013 Ben van Amelsfort 1611 AFC '68  Den Bosch 21
1 1615077 Jan wagemaker 1615 FK St. Michielsgestel 21
5 1615071 Gidi v Osch 1615 FK St. Michielsgestel 21
2 1616003 Arnoud Augustinus 1616 FC Kemfodia 21
5 1616053 Jeanet van den Heuvel 1616 FC Kemfodia 21
8 1618105 Chantal van Dooren 1618 FG Kiekus 21
5 1623079 Danny van Houtum 1623 FFC Shot '71 21
9 1623078 Ton de Werdt 1623 FFC Shot '71 21
4 1631048 Peter van Damme 1631 AFV Schijndel 21
5 1631046 Ad van den Biggelaar 1631 AFV Schijndel 21
8 1632087 Sandra Blom 1632 FG Expressie Gemert 21
10 1636067 Rosemary Sek-Hamers 1636 FC Optika 21
1 1676007 Gerard van Gaal 1676 Fotografieclub BGC 21
2 1676011 Elly de Haan 1676 Fotografieclub BGC 21
4 1676022 Martine Reelick-Bosma 1676 Fotografieclub BGC 21
6 1676037 Toos Schrijen 1676 Fotografieclub BGC 21
8 1676031 René Woolschot 1676 Fotografieclub BGC 21
10 1676053 Riny Bongarts 1676 Fotografieclub BGC 21
3 1678014 diana putters 1678 Collectief Brabant 21
5 1678002 frans artz 1678 Collectief Brabant 21
1 1708067 Cor van der Heijden 1708 FC Océ 21
7 1708055 Broni Cevat 1708 FC Océ 21
3 1710068 Koos Koolen 1710 FG Weert 21
4 1710081 Karin Konings 1710 FG Weert 21
7 1710052 Jac Steevens 1710 FG Weert 21
9 1710063 Huub Ververs 1710 FG Weert 21
10 1710070 Wim Westland 1710 FG Weert 21
2 1711053 Jeu Velmans 1711 FC Venlo 21
8 1711002 Gé van den Heuvel 1711 FC Venlo 21
2 1712061 Wiel Halbach  1712 FC Abedia - Landgraaf 21
3 1712058 Ton van der Mark 1712 FC Abedia - Landgraaf 21
10 1712056 Jos Lemaire 1712 FC Abedia - Landgraaf 21
7 1714041 Rob Boehle 1714 FK Echt E.O. 21
2 1721056 Bert Wolfs 1721 FK Stein 21
5 1721040 Pierre Reubsaet 1721 FK Stein 21
10 1721007 Reinier Mertens 1721 FK Stein 21
9 1735042 Hans Seweuster 1735 FG Horst a/d Maas 21
2 1750045 Jos Joosten 1750 FC De Sluiter 21
4 1750067 René Broens 1750 FC De Sluiter 21
7 1750053 Hanny Droog-Puts 1750 FC De Sluiter 21
10 1750061 Maurice Smeets 1750 FC De Sluiter 21
1 1761036 Jos Willems 1761 Fotogroep F8 21
4 1761012 Jan Corstjens 1761 Fotogroep F8 21
3 1764014 Pierre van de Voort 1764 Fotogroep Belfeld 21
4 1764050 Rene Spee 1764 Fotogroep Belfeld 21
7 1764050 Rene Spee 1764 Fotogroep Belfeld 21
10 1766026 Roel Janssen 1766 Fotogroep Tegenlicht 21
2 1776017 Margreet Geven 1776 FG Interfocus 21
9 1776015 Harrie Houben 1776 FG Interfocus 21
6 1782008 Paul Gadet 1782 Fotografenkollektief Reflex 21
7 1782002 Karin Bonnie 1782 Fotografenkollektief Reflex 21
7 1785004 Wayne van der Hout 1785 Fotomotief Zuid 21
5 101027 JanHendrik vd Veen 101 AFV Daguerre 20
8 101039 Ini Meuken 101 AFV Daguerre 20
10 101038 Jeannet Zwols 101 AFV Daguerre 20
2 104084 Liesbeth Timmermans 104 AFV Beeldspraak 20
6 104096 Marco Harmsen 104 AFV Beeldspraak 20
9 104099 Rinske Hokwerda 104 AFV Beeldspraak 20
5 127023 Bertus Kamps 127 Fotoclub Noorderlicht 20
6 127029 Willy v/d Laan 127 Fotoclub Noorderlicht 20
4 220167 Peter van Zwol 220 FC Heerenveen 20
9 231094 Hans Harmelink 231 FC Wolvega 'Reflex' 20
10 231022 Riet Harwig 231 FC Wolvega 'Reflex' 20
4 301075 Arnold Ritsema 301 FC Afovera 20
5 301076 Marianne Brinkhuis 301 FC Afovera 20
6 301073 Bert Magermans 301 FC Afovera 20
7 301061 Karel Stoop 301 FC Afovera 20
1 305142 jacqueline damming 305 FG Meppel en Omstreken 20
6 305108 robert rubertus 305 FG Meppel en Omstreken 20
3 306138 Heidi Jonker 306 FC GiAF 20
1 315107 Mark van Keulen 315 FG Hoogeveen 20
10 315120 Rufus Plomp 315 FG Hoogeveen 20
5 319018 Els Millekamp 319 Fotoclub Borger-Odoorn 20
7 319065 Leentje Roelofs 319 Fotoclub Borger-Odoorn 20
5 401263 Nel Bijl 401 Deventer Fotokring      20
7 401221 Kees Kunkeler 401 Deventer Fotokring      20
8 401239 Jaap Kloek 401 Deventer Fotokring      20
9 401284 Bianca Uit de Weerd 401 Deventer Fotokring      20
10 401262 Rob Tempelman 401 Deventer Fotokring      20
5 419008 Wim Geerts 419 AFV Epe 20
9 419068 Gerard van Kamp 419 AFV Epe 20
2 420064 Loes Dierkauf 420 AFV de Iris Harderwijk 20
10 420096 Jaap van Gent 420 AFV de Iris Harderwijk 20
2 433022 René Pors 433 FC Din '81 20
3 433073 Tjibbe de Jong 433 FC Din '81 20
5 519094 Gosse-Klaas Miedema-Meijerink 519 Fotogroep Haaksbergen 20
8 519018 Gerard Breukers 519 Fotogroep Haaksbergen 20
9 519048 Henk Jalving 519 Fotogroep Haaksbergen 20
3 537006 Eva Leung 537 Fotoclub Twente 20
4 537010 Terttu van der Heide 537 Fotoclub Twente 20
8 537040 Richard Snippe 537 Fotoclub Twente 20
3 612110 Norbert Lukkezen 612 CC Wageningen 20
5 612172 Jan Prins 612 CC Wageningen 20
7 612005 Renk Ruiter 612 CC Wageningen 20
9 612069 Frits Weener 612 CC Wageningen 20
3 617103 Pieter Theo Zuurbier 617 Fotoclub Nijmegen 20
4 617071 Geert Nauta 617 Fotoclub Nijmegen 20
7 617012 Jan Pieter Leupen 617 Fotoclub Nijmegen 20
8 617100 Rob Hendriks 617 Fotoclub Nijmegen 20
5 620145 Kees Jan Schilstra 620 FC Oog en Optiek 20
9 620030 Hans Brongers 620 FC Oog en Optiek 20
10 620030 Hans Brongers 620 FC Oog en Optiek 20
8 624123 Alfons Lansink 624 AFC De Oude IJssel 20
1 635024 Bea Hoendervanger 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 20
2 635038 Evelien Groeneveld 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 20
10 635061 John Thijssen 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 20
4 703007 Nico Grim 703 FC 't Gooi 20
5 703038 Eric Velzeboer 703 FC 't Gooi 20
6 703078 Yvonne Vergouwe 703 FC 't Gooi 20
8 703005 Jan Vogelzang 703 FC 't Gooi 20
9 703008 Rob Knopperts 703 FC 't Gooi 20
1 704095 Astrid Simonis 704 AFC Flevo 20
4 704094 Gerrit Ockers 704 AFC Flevo 20
9 709272 Annet Neijmeijer 709 Fotokring Eemland 20
4 713304 Erik van Barneveld 713 Camera Obscura 20
7 713129 Gerrit de Hoog 713 Camera Obscura 20
2 737127 Floris van Woudenberg 737 FC Iris 20
4 737095 Marrie Pauw 737 FC Iris 20
9 737097 Mieke Geurts-Korsten 737 FC Iris 20
10 737089 Albertine Boere 737 FC Iris 20
3 742101 Astrid de Kuijer 742 FG De Essentie 20
4 742094 Dick Jeukens 742 FG De Essentie 20
9 742096 Mara Morris 742 FG De Essentie 20
2 748117 Ton Verweij 748 Fotogroep FotoGein 20
6 748124 Cees Snel 748 Fotogroep FotoGein 20
8 748153 Erik Hendriksen 748 Fotogroep FotoGein 20
10 748124 Cees Snel 748 Fotogroep FotoGein 20
1 754123 Gijs te Pas 754 FC Perspectief 20
6 754066 Paula van den Akker 754 FC Perspectief 20
8 754075 Margot Schoote 754 FC Perspectief 20
9 754130 Hester Busse 754 FC Perspectief 20
3 755019 Toni vega 755 FWG De VerBEELDing 20
7 755018 Danny Kalkhoven 755 FWG De VerBEELDing 20
7 762027 Bart Smulders 762 Foto Flash Vianen 20
9 769001 Marcel van Balken 769 FG AurorA 20
10 769004 Hans Grimm 769 FG AurorA 20
3 802070 Mirjam Boerhoop Oudenaarden 802 A.F.V. Schagen 20
6 806158 Willem Gerrets 806 FWG Den Helder 20
8 806133 Hetty Mellink 806 FWG Den Helder 20
2 811162 Ben de Bondt 811 FC Heerhugowaard 20
3 811074 Miriam de Die le Clercq 811 FC Heerhugowaard 20
6 811074 Miriam de Die le Clercq 811 FC Heerhugowaard 20
7 811136 Goos Veenendaal 811 FC Heerhugowaard 20
1 812071 Alex de Vries 812 Fotoclub Het Derde Oog 20
4 812064 Cootje Passchier 812 Fotoclub Het Derde Oog 20
5 812017 Kees Bleeker 812 Fotoclub Het Derde Oog 20
8 815032 Marita Veenvliet 815 FC Foto Morgana 20
7 825004 Adriaan de Roode 825 FC Sportbeeld 20
9 825005 Cees Mutsaerts 825 FC Sportbeeld 20
2 904024 Cor Boers 904 Fotogroep Haarlem 20
8 904102 Carla van de Pieterman 904 Fotogroep Haarlem 20
9 904117 Inger Loopstra 904 Fotogroep Haarlem 20
3 905114 Nathalie Kremers 905 FK Uithoorn 20
6 909080 Henk Nugter 909 FG Spectrum 20
1 913010 Willem Volkers 913 FC Positief 20
5 913097 Wim Alleman 913 FC Positief 20
7 913048 John van Loon 913 FC Positief 20
9 913044 John Boele 913 FC Positief 20
6 1001082 Hans Geijs 1001 FC Almere 20
9 1001075 Monique van Eeuwijk 1001 FC Almere 20
6 1022040 Sonja Brouwer 1022 Foto en Videoclub FVGVB 20
4 1111078 Harrie Rijven 1111 FG Zoetermeer 20
3 1114001 Wil Groen 1114 FC '59 20
7 1114048 Aleid Dik 1114 FC '59 20
9 1118098 Yvonne Koene 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 20
3 1141183 Rob van der Eerden 1141 Olympus Camera Club 20
5 1141226 Jacqueline Bouter 1141 Olympus Camera Club 20
4 1147050 Marcel Einerhand  1147 FK Leidschendam-Voorburg 20
6 1152007 Ruud de Goeijen 1152 De Haagse 20
7 1152019 Rob van Kleef 1152 De Haagse 20
1 1153010 Annelize van der Helm 1153 Fotoclub Lamar 20
3 1153004 Arthur Winailan 1153 Fotoclub Lamar 20
10 1153005 Anja Stierman 1153 Fotoclub Lamar 20
5 1201050 Henk Siesem 1201 FC Door de Lens 20
6 1208082 Peter Kaijen 1208 Fotoworkshop Maassluis 20
10 1208012 Toon de Vaal 1208 Fotoworkshop Maassluis 20
7 1218017 Theo Mastenbroek 1218 FC De Rarekiek 20
10 1220078 Marly Smit 1220 AFC De Maasstad 20
5 1232103 rob van den broek 1232 Foto Werkgroep Ommoord 20
8 1232131 tom van loon 1232 Foto Werkgroep Ommoord 20
10 1232113 ineke de bruijne 1232 Foto Werkgroep Ommoord 20
1 1242012 Joop Ketting 1242 FC VPR 'de Klinker' 20
2 1242011 Pieter de Jong 1242 FC VPR 'de Klinker' 20
6 1242089 Petra Geilvoet 1242 FC VPR 'de Klinker' 20
9 1248034 Joep a Campo 1248 FC Rotterdam 20
5 1401082 Adri Padmos 1401 FG Schouwen-Duivenland 20
6 1401082 Adri Padmos 1401 FG Schouwen-Duivenland 20
7 1401115 Henk van der Linden 1401 FG Schouwen-Duivenland 20
1 1404106 Casper Baarda 1404 FG Goes 20
6 1501061 Carla van Berkel 1501 FG Vlijmen 20
8 1501028 Geert Lenderink 1501 FG Vlijmen 20
10 1501061 Carla van Berkel 1501 FG Vlijmen 20
3 1502156 Rob Schemkes 1502 FG Breda 20
5 1502016 Willem Joosse 1502 FG Breda 20
7 1502150 Willi Reisdorf 1502 FG Breda 20
10 1502158 Hetty van Santvliet 1502 FG Breda 20
5 1507105 Jan vd Pennen 1507 Tilburgse AFV 20
6 1507105 Jan vd Pennen 1507 Tilburgse AFV 20
9 1507125 Hans Hakkennes 1507 Tilburgse AFV 20
4 1508049 Daniëlle Thijssen 1508 FC Made 20
5 1512109 John Peterson 1512 FG 't Statiefje 20
3 1520030 Harry Rappange 1520 AFVP, Etten-Leur 20
3 1521016 Edzo Meerman 1521 FC Dongen 20
6 1521023 Henk van Roode 1521 FC Dongen 20
9 1521071 Cor Bels 1521 FC Dongen 20
1 1523103 Ronald Snijders 1523 AFV Kontrast 20
2 1523112 Hans Sterk 1523 AFV Kontrast 20
9 1523111 Gert van den Berg 1523 AFV Kontrast 20
10 1523105 Laurens Janus 1523 AFV Kontrast 20
9 1530083 John van de Langenberg 1530 FG FoMo 20
3 1538028 Henri Smulders 1538 F.A. Rijen 20
6 1538036 Stef Rouws 1538 F.A. Rijen 20
8 1538011 Huub Bink 1538 F.A. Rijen 20
10 1538066 Corrie Verhulst 1538 F.A. Rijen 20
8 1539051 John van der Sande.jpeg 1539 FC Optiek 20
8 1548011 Kees van Gils 1548 FG Perspectief 20
10 1548014 Peter Moerkens 1548 FG Perspectief 20
4 1554015 Ton Wolswijk 1554 FG de Huiskamer 20
10 1557017 Marc van Kaam 1557 FG de Belcrum 20
2 1573005 Mariëlle Wols 1573 Fotogroep Goirle 20
3 1573017 Arie Sweegers 1573 Fotogroep Goirle 20
8 1573002 Rita van den Bout 1573 Fotogroep Goirle 20
3 1577005 Hubert van den Buijs 1577 DigiFotoClub 20
6 1577014 Ger van Duuren 1577 DigiFotoClub 20
7 1577011 Agnès Verhoof 1577 DigiFotoClub 20
6 1578006 Jacques van der Schans 1578 F 5.0 20
8 1601063 Hans Rijkers 1601 FC Veghel 20
3 1607053 Corry van Gerven 1607 Fotogroep Oirschot 20
10 1607030 Leon van Roosmalen 1607 Fotogroep Oirschot 20
5 1611085 Simon Klein 1611 AFC '68  Den Bosch 20
7 1611120 Alfred de Theye 1611 AFC '68  Den Bosch 20
3 1616051 Christa Sevens 1616 FC Kemfodia 20
4 1616047 Hein van der Straaten 1616 FC Kemfodia 20
6 1616050 Maarten Bijenhof 1616 FC Kemfodia 20
5 1618105 Chantal van Dooren 1618 FG Kiekus 20
1 1623091 Theo van Dooren 1623 FFC Shot '71 20
2 1623048 Josè van Grinsven 1623 FFC Shot '71 20
7 1623089 Dick Schenkius 1623 FFC Shot '71 20
6 1631070 Corinne van der Laar 1631 AFV Schijndel 20
9 1631048 Peter van Damme 1631 AFV Schijndel 20
3 1632007 Willy Rovers 1632 FG Expressie Gemert 20
4 1632005 Jan Weijers 1632 FG Expressie Gemert 20
4 1636042 Martin Janssen 1636 FC Optika 20
7 1636046 Roos Knijnenburg 1636 FC Optika 20
9 1636050 Peter Lucassen 1636 FC Optika 20
7 1676027 Zwaantje van de Velde 1676 Fotografieclub BGC 20
9 1676044 Valja Martens-Vilder 1676 Fotografieclub BGC 20
2 1708066 Jane Louwerenburg 1708 FC Océ 20
5 1708061 Peter Cornelissen 1708 FC Océ 20
2 1710079 Johan Horst 1710 FG Weert 20
8 1710018 Helma Tielemans 1710 FG Weert 20
1 1711038 Jack Dieleman 1711 FC Venlo 20
3 1711021 Harry Linschoten 1711 FC Venlo 20
5 1711022 Judith Stoopen 1711 FC Venlo 20
6 1711064 Paulette Noten 1711 FC Venlo 20
5 1712012 Wim Falkenberg 1712 FC Abedia - Landgraaf 20
6 1712058 Ton van der Mark 1712 FC Abedia - Landgraaf 20
8 1712061 Wiel Halbach  1712 FC Abedia - Landgraaf 20
6 1714038 Mary van Rossenberg 1714 FK Echt E.O. 20
8 1714071 Peter Tillmann 1714 FK Echt E.O. 20
9 1714075 Frank Klaessens 1714 FK Echt E.O. 20
10 1714040 Willy Beckers 1714 FK Echt E.O. 20
9 1721048 Rob Driessen 1721 FK Stein 20
1 1725066 Alice de Rooy 1725 Fotoclub Voerendaal 20
4 1725062 Peter Bouckaert 1725 Fotoclub Voerendaal 20
9 1725050 Ria Tukker 1725 Fotoclub Voerendaal 20
6 1735053 Ton Oudenhoven 1735 FG Horst a/d Maas 20
8 1735067 Marij van de Laar 1735 FG Horst a/d Maas 20
5 1750062 Marjan van der Heijden 1750 FC De Sluiter 20
3 1761039 Erik Spaan 1761 Fotogroep F8 20
5 1761041 Gerti Petersen 1761 Fotogroep F8 20
2 1764048 Peter Reijntjes 1764 Fotogroep Belfeld 20
8 1764055 Martien van Duren 1764 Fotogroep Belfeld 20
9 1764056 Herbert Derks 1764 Fotogroep Belfeld 20
3 1766030 Robbert Geurts 1766 Fotogroep Tegenlicht 20
4 1766011 May Pomme 1766 Fotogroep Tegenlicht 20
5 1766027 Hans Rutten 1766 Fotogroep Tegenlicht 20
7 1766021 Susan Leurs 1766 Fotogroep Tegenlicht 20
9 1774008 Nico Beckers 1774 FG Maastricht 20
4 1776007 Maggy Maassen 1776 FG Interfocus 20
5 1776008 Rob Odekerken 1776 FG Interfocus 20
8 1776004 Frans Grommen 1776 FG Interfocus 20
10 1776004 Franbs Grommen 1776 FG Interfocus 20
9 1785005 Jo Corstjens 1785 Fotomotief Zuid 20
4 101120 Frits Visser 101 AFV Daguerre 19
1 104071 Arnold Jipping 104 AFV Beeldspraak 19
4 104008 Joop Kolling 104 AFV Beeldspraak 19
5 104008 Joop Kolling 104 AFV Beeldspraak 19
8 104099 Rinske Hokwerda 104 AFV Beeldspraak 19
1 127006 Eppe Okken 127 Fotoclub Noorderlicht 19
9 127030 Bert Meijer 127 Fotoclub Noorderlicht 19
1 202131 Pieta de Vries 202 FG Noorderlicht 19
2 202098 Dirk Hoekstra 202 FG Noorderlicht 19
8 202130 Klaas Bonda 202 FG Noorderlicht 19
9 202132 Marjan van Soelen 202 FG Noorderlicht 19
2 231080 Homme Idzerda 231 FC Wolvega 'Reflex' 19
3 231096 Ton Stubij 231 FC Wolvega 'Reflex' 19
4 231050 Nico Harwig 231 FC Wolvega 'Reflex' 19
6 231095 Corrie Ziel 231 FC Wolvega 'Reflex' 19
8 231043 Klaas Postmus 231 FC Wolvega 'Reflex' 19
1 306139 Eric Machiels 306 FC GiAF 19
2 306125 Wessl te Bos 306 FC GiAF 19
5 306138 Heidi Jonker 306 FC GiAF 19
6 306045 Annelies Neuteboom 306 FC GiAF 19
7 306131 Marsia Stelling 306 FC GiAF 19
8 306139 Eric Machiels 306 FC GiAF 19
9 315086 Ben Huisjes 315 FG Hoogeveen 19
2 319036 Truus Heins 319 Fotoclub Borger-Odoorn 19
8 319077 Eric Dost 319 Fotoclub Borger-Odoorn 19
9 319043 Marian Abelen 319 Fotoclub Borger-Odoorn 19
1 401081 Angel Pinxten 401 Deventer Fotokring      19
3 419066 Ed Koekkoek 419 AFV Epe 19
8 419056 Roely van Slochteren 419 AFV Epe 19
3 420127 Lucy Kiewiet 420 AFV de Iris Harderwijk 19
1 426084 Minne van der Heide 426 Afv. De Sprengen 19
2 426055 Heidi Beukers 426 Afv. De Sprengen 19
7 433009 Wim Willemsen 433 FC Din '81 19
2 510144 Theo Wuite 510 FC Borne 19
3 510144 Theo Wuite 510 FC Borne 19
7 519091 Fons Eijsink 519 Fotogroep Haaksbergen 19
10 519046 Felix Reijken 519 Fotogroep Haaksbergen 19
10 537036 Monique Klaassen 537 Fotoclub Twente 19
1 612145 Jaap Mons 612 CC Wageningen 19
5 617074 Annelies Smits 617 Fotoclub Nijmegen 19
6 617083 Ineke Klaassen 617 Fotoclub Nijmegen 19
6 620142 Wim van Plateringen 620 FC Oog en Optiek 19
7 620142 Wim van Plateringen 620 FC Oog en Optiek 19
5 635011 Dinie Wijgerse 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 19
3 703048 Anneke Woning 703 FC 't Gooi 19
9 713161 Riette van Wijngaarde 713 Camera Obscura 19
2 742096 Mara Morris 742 FG De Essentie 19
6 742103 Marloes van Slobbe-Nieuwerkerk 742 FG De Essentie 19
6 755018 Danny Kalkhoven 755 FWG De VerBEELDing 19
5 762071 Roel Helwig 762 Foto Flash Vianen 19
6 762061 Rob Glaser 762 Foto Flash Vianen 19
7 763062 Ton Valkenburg 763 CFC Lek en Licht 19
9 763138 John van Antwerpen 763 CFC Lek en Licht 19
8 769003 Rob Geers 769 FG AurorA 19
7 802081 Erika Schouten 802 A.F.V. Schagen 19
1 806102 Hugo Verwijs 806 FWG Den Helder 19
3 806034 Ida Woort 806 FWG Den Helder 19
4 806034 Ida Woort 806 FWG Den Helder 19
9 806166 Jaap Buis 806 FWG Den Helder 19
2 812071 Alex de Vries 812 Fotoclub Het Derde Oog 19
3 815052 Miep Knöptels 815 FC Foto Morgana 19
5 815051 Willy Bijl 815 FC Foto Morgana 19
7 815032 Marita Veenvliet 815 FC Foto Morgana 19
6 825001 Ton Thomassen 825 FC Sportbeeld 19
8 825004 Adriaan de Roode 825 FC Sportbeeld 19
4 909065 Dirk Kruit 909 FG Spectrum 19
10 913016 Fons Waalwijk 913 FC Positief 19
2 1001126 Arjan Benders 1001 FC Almere 19
3 1001112 Charles Moreu 1001 FC Almere 19
8 1001197 Marguérita Meindersma 1001 FC Almere 19
6 1014168 John Schenk 1014 N.A.F.V. Amsterdam 19
1 1022088 Tea Kok 1022 Foto en Videoclub FVGVB 19
2 1022080 Fred Scholte 1022 Foto en Videoclub FVGVB 19
3 1022088 Tea Kok 1022 Foto en Videoclub FVGVB 19
3 1111163 Chris Jacobs 1111 FG Zoetermeer 19
9 1111134 Peter Galje 1111 FG Zoetermeer 19
6 1118022 Andre Hartensveld 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 19
10 1122142 Mariëtte van Heijningen 1122 FC Alphoto 19
2 1141142 Karel Gillissen 1141 Olympus Camera Club 19
2 1153010 Annelize van der Helm 1153 Fotoclub Lamar 19
8 1153002 Leonie Link 1153 Fotoclub Lamar 19
7 1208081 Petra Spaan 1208 Fotoworkshop Maassluis 19
1 1220084 Hans van Essel 1220 AFC De Maasstad 19
8 1220098 Marc Elfrink 1220 AFC De Maasstad 19
4 1232103 rob van den broek 1232 Foto Werkgroep Ommoord 19
7 1232143 adri van grinsven 1232 Foto Werkgroep Ommoord 19
5 1248023 Joty Biegel 1248 FC Rotterdam 19
3 1401126 Peter Kouijzer 1401 FG Schouwen-Duivenland 19
4 1401126 Peter Kouijzer 1401 FG Schouwen-Duivenland 19
8 1401115 Henk van der Linden 1401 FG Schouwen-Duivenland 19
9 1401105 Ingrit Raven 1401 FG Schouwen-Duivenland 19
3 1404089 Tineke Boer 1404 FG Goes 19
6 1404108 Ineke Otto 1404 FG Goes 19
7 1404109 Tonnie Outermans 1404 FG Goes 19
2 1501063 Jennie Hoevenaars 1501 FG Vlijmen 19
3 1501041 Mira Berlo 1501 FG Vlijmen 19
9 1501057 Theo Nelissen 1501 FG Vlijmen 19
8 1502158 Alexius Collette 1502 FG Breda 19
1 1507049 Ans Weller 1507 Tilburgse AFV 19
2 1507052 Riet Knol 1507 Tilburgse AFV 19
3 1507094 Arie van Swam 1507 Tilburgse AFV 19
4 1507094 Arie van Swam 1507 Tilburgse AFV 19
7 1507114 Maria van Gils 1507 Tilburgse AFV 19
8 1507114 Maria van Gils 1507 Tilburgse AFV 19
10 1507125 Hans Hakkennes 1507 Tilburgse AFV 19
1 1508050 Natascha Verbij 1508 FC Made 19
5 1508025 Gerard Raamsteeboers 1508 FC Made 19
7 1508047 Wilco van Bragt 1508 FC Made 19
1 1509081 Marijke Remeijsen 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 19
3 1509081 Marijke Remeijsen 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 19
8 1509123 Jannie Kusters 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 19
10 1512110 Chris Wezenbeek 1512 FG 't Statiefje 19
1 1520028 Joop Rijndorp 1520 AFVP, Etten-Leur 19
2 1520030 Harry Rappange 1520 AFVP, Etten-Leur 19
7 1520081 Hans Hufkens 1520 AFVP, Etten-Leur 19
10 1520087 Han Eken 1520 AFVP, Etten-Leur 19
10 1521141 Koos Schenk 1521 FC Dongen 19
6 1523113 Fons Zijlmans 1523 AFV Kontrast 19
7 1523105 Laurens Janus 1523 AFV Kontrast 19
8 1523104 Henk Boelens 1523 AFV Kontrast 19
6 1526022 Wim Prinsen 1526 FC Dinasa 19
2 1530086 Mariëlle van de Wiel 1530 FG FoMo 19
9 1538011 Huub Bink 1538 F.A. Rijen 19
9 1539032 Harrie Coehorst.jpeg 1539 FC Optiek 19
3 1547021 Diny Aerts 1547 FG CreatiVision 19
10 1547020 Frans van Groeninge 1547 FG CreatiVision 19
3 1548050 Connie Zijlmans 1548 FG Perspectief 19
5 1548009 Henk van de Bemt 1548 FG Perspectief 19
3 1557019 Kees van Nunen 1557 FG de Belcrum 19
6 1557014 Evert van Duren 1557 FG de Belcrum 19
4 1577005 Hubert van den Buijs 1577 DigiFotoClub 19
8 1577013 Miliie Broers 1577 DigiFotoClub 19
7 1578001 Henk Remijn 1578 F 5.0 19
4 1611099 Margot Haffmans 1611 AFC '68  Den Bosch 19
3 1615053 Jac Hendriks 1615 FK St. Michielsgestel 19
7 1615039 Ad v Mil 1615 FK St. Michielsgestel 19
8 1615049 Jan Hovenier 1615 FK St. Michielsgestel 19
8 1616019 Wilma van Geel 1616 FC Kemfodia 19
9 1616006 Wim Huijbregts 1616 FC Kemfodia 19
10 1616006 Wim Huijbregts 1616 FC Kemfodia 19
3 1623092 Tike de Koning 1623 FFC Shot '71 19
6 1623076 Marion Raaijmakers 1623 FFC Shot '71 19
8 1623048 Josè van Grinsven 1623 FFC Shot '71 19
7 1632080 Anita Ketelaars 1632 FG Expressie Gemert 19
2 1636063 Theo Welten 1636 FC Optika 19
3 1636050 Peter Lucassen 1636 FC Optika 19
5 1636063 Theo Welten 1636 FC Optika 19
8 1636046 Roos Knijnenburg 1636 FC Optika 19
5 1676024 Thérèse de Rijck-Boerlage 1676 Fotografieclub BGC 19
6 1708055 Broni Cevat 1708 FC Océ 19
5 1710071 Anja Matheeuwsen 1710 FG Weert 19
4 1711047 Peter van der Schans 1711 FC Venlo 19
7 1711067 Joke Simons 1711 FC Venlo 19
9 1711049 Joost Geeraedts 1711 FC Venlo 19
5 1714071 Peter Tillmann 1714 FK Echt E.O. 19
2 1725047 Emile Bosch 1725 Fotoclub Voerendaal 19
6 1725064 Gerard v.d. Ende 1725 Fotoclub Voerendaal 19
3 1735082 Tonie de Mulder 1735 FG Horst a/d Maas 19
4 1735074 Miep Philipsen 1735 FG Horst a/d Maas 19
5 1735057 Piet van den Bekerom 1735 FG Horst a/d Maas 19
10 1735084 José Hommel-Cordewener 1735 FG Horst a/d Maas 19
8 1750056 Marcel Ohlenforst 1750 FC De Sluiter 19
2 1761041 Gerti Petersen 1761 Fotogroep F8 19
6 1766011 May Pomme 1766 Fotogroep Tegenlicht 19
9 1766006 Esther van de Kerkhof 1766 Fotogroep Tegenlicht 19
1 1774015 Jo Fonsaer 1774 FG Maastricht 19
2 1774015 Jo Fonsaer 1774 FG Maastricht 19
3 1774007 Jan Crutsen 1774 FG Maastricht 19
6 1774006 Henk Riem 1774 FG Maastricht 19
7 1776002 Marianne Boonen 1776 FG Interfocus 19
1 1782014 Marc Reubsaet 1782 Fotografenkollektief Reflex 19
9 1782004 Jan Crutsen 1782 Fotografenkollektief Reflex 19
2 1785001 Fred van Bun 1785 Fotomotief Zuid 19
5 1785003 Rob Rikers 1785 Fotomotief Zuid 19
6 1785003 Rob Rikers 1785 Fotomotief Zuid 19
8 1785004 Wayne van der Hout 1785 Fotomotief Zuid 19
10 1785005 Jo Corstjens 1785 Fotomotief Zuid 19
6 101027 JanHendrik vd Veen 101 AFV Daguerre 18
9 101038 Jeannet Zwols 101 AFV Daguerre 18
4 306131 Marsia Stelling 306 FC GiAF 18
9 306102 Bert Deelen 306 FC GiAF 18
4 315098 Judith Stokmans 315 FG Hoogeveen 18
5 315129 Bartke de Vries 315 FG Hoogeveen 18
6 315113 Harmke van Zwol 315 FG Hoogeveen 18
3 319062 Gea Bartelds 319 Fotoclub Borger-Odoorn 18
6 419054 Rosette Peeters 419 AFV Epe 18
8 420003 Marjoleine Brielsman 420 AFV de Iris Harderwijk 18
9 420102 Bert Nummerdor 420 AFV de Iris Harderwijk 18
4 426080 Miranda van Triest 426 Afv. De Sprengen 18
9 426079 Babs Boelens 426 Afv. De Sprengen 18
1 510132 Dicky Vaartjes-Kwakkel 510 FC Borne 18
4 519091 Fons Eijsink 519 Fotogroep Haaksbergen 18
6 519052 Ben Lensink 519 Fotogroep Haaksbergen 18
2 612060 Marijke van der Giessen 612 CC Wageningen 18
8 620170 Sjoukje Buitenhuis 620 FC Oog en Optiek 18
3 635040 Gerard Vreeman 635 Contrast Fotoclub Maas en Waal 18
7 703038 Eric Velzeboer 703 FC 't Gooi 18
5 737048 Pieter Boere 737 FC Iris 18
8 737059 Dick van Doorn 737 FC Iris 18
5 742079 Jirka Marsal 742 FG De Essentie 18
3 754112 Dorien van Leeuwen 754 FC Perspectief 18
9 762035 Joke v/d Pol 762 Foto Flash Vianen 18
4 769002 Chris Treffers 769 FG AurorA 18
5 802083 Sytske Groothuis 802 A.F.V. Schagen 18
7 806136 Aart Teeuwen 806 FWG Den Helder 18
10 806166 Jaap Buis 806 FWG Den Helder 18
9 811177 Roland Kars 811 FC Heerhugowaard 18
7 812057 Leen Kuiper 812 Fotoclub Het Derde Oog 18
8 812057 Leen Kuiper 812 Fotoclub Het Derde Oog 18
9 815042 Sandra Snoeks 815 FC Foto Morgana 18
10 815045 Johan Pronk 815 FC Foto Morgana 18
10 909099 Agaath Zwart-Nugter  909 FG Spectrum 18
8 913044 John Boele 913 FC Positief 18
7 1001155 Jacques Booi 1001 FC Almere 18
4 1014294 Dennis Sewberath Misser 1014 N.A.F.V. Amsterdam 18
8 1118097 Rob van der Voort 1118 D.F.G. 's-Gravenzande 18
7 1145096 Astrid Janson 1145 FC Diafragma 18
5 1147081 Jules Louhenapessy  1147 FK Leidschendam-Voorburg 18
10 1147087 Erik Janss 1147 FK Leidschendam-Voorburg 18
9 1201034 Tanja Warnaar 1201 FC Door de Lens 18
7 1242089 Petra Geilvoet 1242 FC VPR 'de Klinker' 18
8 1248022 Monica van Kleef 1248 FC Rotterdam 18
4 1501028 Geert Lenderink 1501 FG Vlijmen 18
2 1509068 Alex Segers 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 18
9 1509094 Carlo Schouten 1509 Fotoclub Nieuw Ginneken 18
6 1512079 Ingrid Schrauwen 1512 FG 't Statiefje 18
7 1538048 Jolanda Jansen 1538 F.A. Rijen 18
2 1557013 Wil van Bergenhenegouwen 1557 FG de Belcrum 18
8 1557013 Wil van Bergenhenegouwen 1557 FG de Belcrum 18
9 1577004 Hans Slemmer 1577 DigiFotoClub 18
10 1577014 Ger van Duuren 1577 DigiFotoClub 18
3 1578004 Frank van den Bogaard 1578 F 5.0 18
4 1578006 Jacques van der Schans 1578 F 5.0 18
5 1578005 Jan van der Pennen 1578 F 5.0 18
2 1607043 Hannie van de Schoot 1607 Fotogroep Oirschot 18
2 1615052 Majonka v. Anken 1615 FK St. Michielsgestel 18
6 1615051 Albert v Dijk 1615 FK St. Michielsgestel 18
10 1615052 Majonka v. Anken 1615 FK St. Michielsgestel 18
1 1710005 Harrie Bors 1710 FG Weert 18
4 1712012 Wim Falkenberg 1712 FC Abedia - Landgraaf 18
9 1712038 Hub Wetzels 1712 FC Abedia - Landgraaf 18
1 1714063 Peter Hut 1714 FK Echt E.O. 18
4 1714070 Ton Camp 1714 FK Echt E.O. 18
4 1721009 Jack Versprille 1721 FK Stein 18
5 1725057 Cobi Riksen 1725 Fotoclub Voerendaal 18
2 1735049 Robert Knijnenburg 1735 FG Horst a/d Maas 18
3 1750072 Frank Stoelinga 1750 FC De Sluiter 18
1 1766029 Mladen Lastro 1766 Fotogroep Tegenlicht 18
5 1774006 Henk Riem 1774 FG Maastricht 18
3 1776013 Marc van Ingen 1776 FG Interfocus 18
4 1785002 Rob Reijnders 1785 Fotomotief Zuid 18
10 104086 Ron Meiburg 104 AFV Beeldspraak 17
8 127030 Bert Meijer 127 Fotoclub Noorderlicht 17
8 315091 Jan Giesselink 315 FG Hoogeveen 17
6 319065 Leentje Roelofs 319 Fotoclub Borger-Odoorn 17
2 401257 Peter Fleur 401 Deventer Fotokring      17
2 419059 Driesje Vos 419 AFV Epe 17
7 419067 Wytske Mooy 419 AFV Epe 17
5 420118 David Mather 420 AFV de Iris Harderwijk 17
9 537014 Francis van Leeuwen 537 Fotoclub Twente 17
10 811136 Goos Veenendaal 811 FC Heerhugowaard 17
3 812064 Cootje Passchier 812 Fotoclub Het Derde Oog 17
5 904060 Gerphil Kerkhof 904 Fotogroep Haarlem 17
9 909099 Agaath Zwart-Nugter  909 FG Spectrum 17
3 913032 Jan Harting 913 FC Positief 17
1 1001126 Arjan Benders 1001 FC Almere 17
4 1153002 Leonie Link 1153 Fotoclub Lamar 17
3 1201033 Wim Mennink 1201 FC Door de Lens 17
8 1201051 Kees Volkers 1201 FC Door de Lens 17
5 1220091 Rini Paulussen 1220 AFC De Maasstad 17
2 1248011 Adrie Kweekel 1248 FC Rotterdam 17
1 1401083 Arnold Heimerikx 1401 FG Schouwen-Duivenland 17
2 1401083 Arnold Heimerikx 1401 FG Schouwen-Duivenland 17
5 1501020 Toon Brok 1501 FG Vlijmen 17
2 1512109 John Peterson 1512 FG 't Statiefje 17
6 1548024 Joop van Boxel 1548 FG Perspectief 17
5 1577011 Agnès Verhoof 1577 DigiFotoClub 17
6 1636042 Martin Janssen 1636 FC Optika 17
8 1708056 Wiel Aerts 1708 FC Océ 17
6 1750052 Martijn Droog 1750 FC De Sluiter 17
5 1764059 Monique Janssen 1764 Fotogroep Belfeld 17
6 1764028 Josanne Janssen 1764 Fotogroep Belfeld 17
10 1764055 Martien van Duren 1764 Fotogroep Belfeld 17
8 1774014 Kees van den Bosch 1774 FG Maastricht 17
3 1785002 Rob Reijnders 1785 Fotomotief Zuid 17
7 315031 Ameling Smith 315 FG Hoogeveen 16
9 1615078 Rien d Otter 1615 FK St. Michielsgestel 16
8 1766022 Gerda Goerke 1766 Fotogroep Tegenlicht 16
9 1520087 Han Eken 1520 AFVP, Etten-Leur 15
10 713161 Riette van Wijngaarde 713 Camera Obscura 14
10 1711038 Jack Dieleman 1711 FC Venlo 14
1 1735079 Ilse Hagens 1735 FG Horst a/d Maas 14
10 1761040 Peter Keijzer 1761 Fotogroep F8 14
7 1774014 Kees van den Bosch 1774 FG Maastricht 14