Logo Fotobond landelijke groep Audiovisueel RGB.jpg

Landelijke groep Audiovisueel

Coördinator: André Hartensveld (audiovisueel@fotobond.nl)
Website: 
https://avgroep-fotobond.jimdo.com/

Dit is een groep enthousiaste fotografen die van hun fotowerk audiovisuals produceren. Uitgangspunt hierbij is het stilstaande beeld. De groep heeft tot doel een kaderfunctie te vervullen op het terrein van audiovisuele producties en tracht door een positief kritische opstelling een kwaliteitsverhoging te stimuleren zowel op artistiek als fotografisch niveau.

Lid worden?

Dat kan! Vul het aanvraagformulier in en zorg dat je drie audiovisuele werken kunt laten zien. De leden van de groep kunnen ook fotografen uitnodigen om deel te nemen. Ook in dat geval moet het aanvraagformulier worden ingevuld en moet u drie werken laten zien. 
Ballotage aanmeldingsformulier_2016_ AV
Reglement Landelijke Groep AV.pdf

Wedstrijd Audiovisueel Online

De Landelijke groep Audiovisueel organiseert om de twee jaar een wedstrijd voor leden van de Fotobond die hun audiovisuele producties willen laten beoordelen door een deskundige jury.

Uitreiking van onderscheidingen en presentatie van de winnende serie vindt normaal gesproken plaats tijdens de Landelijke Dag Audiovisueel, met vertoning, bespreking en prijsuitreiking van de winnaars van de series.


Hieronder vind je enkele audiovisuele producten van groepsleden (klik op een titel om te openen)