divider.jpg
banner programma 50%.jpg
divider.jpg

Dit jaar is het zover: de Fotobond bestaat 100 jaar!

Dit willen we op 12 maart 2022 graag met zoveel mogelijk leden vieren in de Prodentfabriek te Amersfoort. Het programma voor deze dag is bijna rond.

Dat gaan we landelijk vieren, samen met jou.
Zonder dat je daar nu nog iets van merkt, wordt er achter de schermen al volop gewerkt aan het komende 100-jarig jubileum van de Fotobond in 2022.

De jubileumcommissie onder leiding van Rob Renshoff, voorzitter van Fotokring Eemland, buigt zich over een programma, dat aantrekkelijk moet zijn voor verschillende doelgroepen op zowel landelijk als regionaal niveau.

We lichten alvast een tipje van de sluier voor je op:

Op 12 maart 2022 wordt het startsein gegeven met een centraal programma, bestaande uit een formeel programma in de ochtend, waar ook relaties voor worden uitgenodigd. In de middag gevolgd door een informeel programma alleen bestemd voor de leden.

Er wordt een landelijke Jubileumkrant uitgegeven, die in februari 2022 zal verschijnen als bijlage bij In Beeld. Daarnaast krijgt elke club exemplaren ter verspreiding binnen de eigen plaats.

Jubileumlogo

Wil je het jubileumlogo gebruiken voor de clubwebsite of andere communicatiemiddelen? Hieronder kun je het logo downloaden in twee formaten:
> logo jubileum Fotobond (jpg / 394 x 153)
> logo jubileum Fotobond (jpg / 640 x 248)

Fotobond jubileum 100 jaar1.jpg
Fotobond jubileum 100 jaar2.jpg
Fotobond jubileum 100 jaar3.jpg
Fotobond jubileum 100 jaar4.jpg